Πάνω από 170 όπλα και 15.500 σφαίρες βρέθηκαν στο σπίτι του
Πιστόλια, πολυβόλα, τυφέκια και πλήθος εξαρτημάτων, όπως 156 κάννες και 350 γεμιστήρες βρέθηκαν επίσης - Είχε... εργαστήριο κατασκευής φυσιγγίων πυρίτιδα συνολικού βάρους άνω των 120 κιλών.
Πάνω από 170 όπλα και 15.500 φυσίγγια εντοπίστηκαν στο σπίτι απόστρατου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στο Κιάτο.
Συγκεκριμένα, στην κατοχή ηταν βρίσκονταν πιστόλια, περίστροφα, πολυβόλα, υποπολυβόλα, αλλά και τυφέκια, ενώ είχε επίσης 156 κάννες, 45 λαβές, 350 γεμιστήρες και 110 χειροφυλακτήρες.
Ακόμα ο απόστρατος είχε στην κατοχή του πολεμικά μαχαίρια, σπάθες, ξιφολόγχες και σιγαστήρες. Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από το πολεμικό υλικό, το οποίο είχε στην κατοχή του ο απόστρατος.
Κιάτο: Πάνω από 170 όπλα και15.500 σφαίρες βρέθηκαν σε σπίτι απόστρατου της Αεροπορίας




ΘΑ ΒΡΉΚΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΛΛΟΎ
ΣΠΌΝΣΟΡΕΣ...
ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΙΚΕ
Η ΚΟΥΛΙ
ΠΟΥ ΆΔΕΙΑΣΕ
ΌΛΑ ΤΑ
ΚΈΝΤΡΑ...
ΆΣΕ!
Ο ΜΑΡΕVΟΣ
ΚΑΙ Η
ΑΦΕΡΦΟΜΑΝΑ.
ΤΡΕΛΆ ΝΕΎΡΑ.
🤔🤔🤔
Πως και δεν τον ειχαν μυριστει τιποτα ρομογιουφτοι κιαταιοι να του κανουν ντου και να του τα παρουν απορω....
ΑπάντησηΔιαγραφή