Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΝΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ


Τη συνεργασία των, πραγματικά ανανεωτικών δυνάμεων, μέσα σε όλα τα κόμματα και την ίδια την κοινωνία, προκειμένου να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ από την Πάτρα, κάνοντας λόγο για "μεγάλο συναγερμό".
Όπως είπε ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος από τον πολιτικό κόσμο και τους κοινωνικούς φορείς απαιτείται μία νέα προσέγγιση της οικονομίας και της κοινωνίας. Πρόσθεσε ότι ο δρόμος της μικροκομματικής αντιπαράθεσης ή της συντεχνιακής διχόνοιας δεν είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. O κ. Δασκαλοπουλος κατέληξε λέγοντας ότι αν δεν τολμήσουμε να κοιτάξουμε από κοινού μπροστά, είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε αμετάκλητα πίσω. "Συνειδητοποιούμε πλέον ως κοινωνία, ότι η άκρατη κομματικοκρατία και η πελατειακή συναλλαγή δεν αποτελούν πλαίσιο ατομικής διασφάλισης, αλλά καθεστώς συλλογικής καθίζησης

Τι θέλει να μας πει ο κύριος «βιομήχανος» με το. (συνεργασία των πραγματικά ανανεωτικών δυνάμεων μέσα από όλα τα κόμματα) μήπως επειδή δεν είναι όλοι στα pay roll τους να γίνει κυβέρνηση με όσους είναι; «Προετοιμάζουν» για νέες αποστασίες, και υπερκομματικά δήθεν, «μαγειρέματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου