Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Εάν δεν λιβανίσει τον… Βενιζέλο ,που αποδέχτηκε την… Ζωηρού, θα…. σκάσει.


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει συνεννόηση με την Ευρώπη, προκειμένου η χώρα μας να προχωρήσει «σε πιστωτικό επεισόδιο», ( ποιος τους ορμηνεύει ρε πούστη μου να παίζουν με τις λέξεις;) ενώ τάχθηκε κατηγορηματικά κατά του ενδεχομένου «επιλεκτικής χρεοκοπίας» την οποία χαρακτήρισε «ρώσικη ρουλέτα» και όπως είπε «βλάπτει τη χώρα».

Όπως υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του (Ράδιο 9) στόχος του υπουργού Οικονομικών (τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «ευφυέστερο του ΠΑΣΟΚ») είναι η δημιουργίας ατμόσφαιρας προσθέτοντας ότι «θέλει σιγά σιγά να μας πάει από το καυτό στο παγωμένο γιατί προφανώς η Ε.Ε. του το διεμήνυσε ότι έχει γίνει μια τυπική ή άτυπη συμφωνία με τους οίκους αξιολόγησης «πάρτε εσείς ένα πιστωτικό επεισόδιο για να βγάλετε τα CDS σας και μετά μη μας ζαλίζετε τον έρωτα για να προχωρήσει η Ευρώπη».


3 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε μπάρμπα πρωι πρωί. Στον ύπνο σου τον έβλεπες τον Καρατζαφέρη; Υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να αμφιβάλει ότι ο Μπένι είναι ο πιο έξυπνος που έχει το ΠΑΣΟΚ; Γιαυτό τον βάλανε για να μας ξεσκίσει καλύτερα. Ο Καρατζαφέρης σου φταίει; Δεν έχεις τι να γράψεις και το ριξες στις παπαρδέλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε συ... ο Βενιζέλος είμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή