Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Σόϊμπλε προαναγγέλλει έμμεσα την κατάσχεση .


Είναι δυνατόν να λες ότι διαπραγματεύεσαι ρε προδότη με κάποιον που, εμμέσως πλην σαφώς, σε ξεφωνίζει, σε περιφρονεί και σε θεωρεί "ξεφτιλισμένο" επειδή δέχθηκες να παραχωρήσεις εθνική κυριαρχία;

Λέει λοιπόν ο κ. Σόιμπλε: “Οι ηγέτες της ευρωζώνης -μεταξύ των οποίων εκείνοι της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας- διευκρίνισαν, για μια ακόμη φορά, ότι η Ελλάδα είναι μια μοναδική, ιδιαίτερη περίπτωση, για την οποία έπρεπε να βρεθεί ειδική λύση. Για την πρόσθετη και πιο διαρκή βοήθεια που θα πάρει από τα μέλη της ευρωζώνης, η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει σκληρά μέτρα και να αποδεχθεί στενή επιτήρηση. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ελλάδα εκχωρεί προσωρινά ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας της. Δεν πιστεύω ότι άλλες χώρες θα δέχονταν ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός αν βρίσκονταν σε ύστατη ανάγκη”.

Αν είναι δυνατόν! Τους ξεφωνίζει ακόμα και ο ίδιος ο αποδέκτης της εθνικής μας κυριαρχίας!

Ο ίδιος μάλιστα ομολογεί σε συνέντευξή του στο Der Spiegel, ότι "Δεν έχει τίποτα τελειώσει, γιατί δεν υπάρχει συμφωνία με τους δανειστές"! Ο κ. Σόιμπλε λέει λοιπόν ότι θα ήθελε να είναι εθελοντική η συμμετοχή τους, αν δεν είναι όμως... “η μη συμφωνία, θα έχει μεγάλες συνέπειες”, δηλαδή κανονικά και με το νόμο χρεοκοπία και κατάσχεση της εθνικής περιουσίας που έχει μπει υποθήκη.

Θέλουν ενεργοποίηση της οριστικής κατάσχεσης του μνημονίου, μέσω δημοψηφίσματος.

sn_kyrwtikoimf_2010_06_04_B

Ψεύτικα έντονη ήταν η αντίδραση όλων των κομμάτων στην ανακοίνωση του ΓΑΠ για δημοψήφισμα. Ζητούν εκλογές και όχι δημοψήφισμα, αλλά κανένας δεν λέει πως με αυτήν την εντεταλμένη απόφαση του άθλιου Τζέφρυ κάνουν το κόλπο γκρόσο οι τοκογλύφοι. Κανένας δεν λέει πως το όποιο ΟΧΙ ενεργοποιεί αυτόματα το μνημόνιο όπου έχει υποθηκευτεί αμετάκλητα η εθνική περιουσία. Και τυχόν ναι μας δένει 0χειροπόδαρα και για τα εναπομείναντα ασημικά. Πρέπει πάση θυσία να αποφθεχθεί το δημοψήφισμα-άλλοθι για την αρπάγη της χώρας. Η απόφαση για το δημοψήφισμα ήταν ιδέα και απόφαση των διεστραμμένων μυαλών που πάρθηκε στην τελευταία σύνοδο κορυφής με την εντολή να την εφαρμόσει αμέσως ο προδότης. Δεν είναι μια επιπόλαια πράξη, απλά βιάζονται να αρπάξουν όσο ποιο πολλά μπορούν διότι φοβούνται τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις των ελλήνων πολιτών. Στο κόλπο είναι και σχεδόν όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας διότι απειλείται άμεσα από τους επικυρίαρχους. Για οτιδήποτε άλλο θα πουν, εκτός από την πραγματική αλήθεια. Θα πουν για οικονομικά νούμερα, εξόδους-εισόδους, λαϊκή βούληση, ότι θέλει η κυβέρνηση να κερδίσει χρόνο, ότι θέλει να την κοπανήσει και αλλά παραπληροφορητικά.

Εάν αμφιβάλετε διαβάστε καλά εδώ Ολόκληρο το μνημόνιο της σύμβασης με την Τρόικα, διαβάστε το και θα δείτε την πραγματικότητα ως έχει.

Όπως θα διαβάσετε στις ανακοινώσεις τους όλοι ζητούν εκλογες αλλά δεν λένε την αλήθεια.

Όχι στο δημοψήφισμα λέει και το ΚΚΕ που σε σχετική του ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κάτω η κυβέρνηση. Εκλογές τώρα. Όχι στον ωμό εκβιασμό και την ιδεολογική τρομοκρατία σε βάρος του λαού. Ο εκβιασμός δεν θα περάσει.
Έντονη ήταν και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε απελπισία. Πρόκειται για ένα τρικ με απώτερο στόχο να κερδίσει λίγο ακόμα χρόνο στην εξουσία. Θέλει να αποφύγει να πάει σε εκλογές άμεσα και έτσι θα βρεθεί μπροστά στην οργή του λαού και να πάρει ένα εξαιρετικά χαμηλό και εξευτελιστικό χαμηλό για τον ίδιο και για το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου». Και πρόσθεσε « Θέλει να συσπειρώσει στο «Κόμμα του Μνημονίου» και άλλες δυνάμεις και με αυτό το μπλοκ του Μνημονίου να κατέβει στις εκλογές»

Και η Δημοκρατική Συμμαχία ζητά εκλογές και αναφέρει:
«Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να βάλει τη χώρα σε μια μεγάλη περιπέτεια για να διασώσει το μέλλον το δικό του και του ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτή τη μικροκομματική στόχευση θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές της. Είναι καλύτερα αντί να ζητήσουμε από το λαό να πει τι «δεν θέλει», να ζητήσουμε να επιλέξει τι θέλει μέσα από εθνικές εκλογές».
ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, είπε: «Ας εγκαταλειφτούν οι ψευδώνυμες επιλογές και ας προχωρήσει η χώρα σε πρόωρες εκλογές. Είναι η πιο έντιμη λύση έτσι όπως είναι η κατάσταση.
Το δημοψήφισμα είναι μια αρνητική πρωτοβουλία της κυβέρνησης διότι δεν παρατίθενται όλα τα ερωτήματα. Το ερώτημα ναι ή όχι στη δανειακή σύμβαση συναρτάται με όλα τα ζητήματα που είναι δημοσιονομικού χαρακτήρα. Με βάση και το Σύνταγμα τίθεται το ζήτημα αν μπορεί να γίνει δημοψήφισμα με αυτό το ερώτημα.»

Τον φτύνουν και λέει …ψιχαλίζει.


Κε Βενιζέλε, διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996. Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης. Και μόνο να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό σας, διαπιστώνει πως τελειώσατε σε 4 χρόνια τη Νομική, (παρότι, όπως λέτε, είχατε και παράλληλη πολιτική δράση τα δύσκολα χρόνια 1974-1978), καταφέρατε να κάνετε διδακτορικό στο Παρίσι σε μόλις δύο χρόνια και στη συνέχεια να ανεβείτε τις βαθμίδες της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τρόπο που δεν έχουν κάνει άλλοι. Τι άλλο λοιπόν, ήσασταν από το «παιδί θαύμα» της νομικής τέχνης.

Αναζήτησα λοιπόν αυτή την νομική σας έστω ευφυΐα, στο νομοθετικό σας έργο στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Και ιδού τι βρήκα. Το 1996 ψηφίσατε τον νόμο 2408. Με τον νόμο αυτό τροποποιήσατε κάποια άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Για την ακρίβεια προσθέσατε μερικές λέξεις, λιγότερες από 10 αλλά καθοριστικές. Αλλάξατε το άρθρο 242 (για ψευδή βεβαίωση) και το άρθρο 216 (για πλαστογραφία).Τα δύο αδικήματα τα οποία ήταν κακουργήματα με ποινές κάθειρξης πάνω από 10 χρόνια, γίνονταν πλημμελήματα αν το ποσό της ζημιάς δεν ήταν πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές. Αυτό προσθέσατε: Το «πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές». Με 25 εκατομμύρια τότε μπορούσες να αγοράσεις ένα σπίτι. Και εσείς για κάποιο λόγο, την πλαστογραφία και την ψευδή βεβαίωση που προκαλούσαν ζημιά ως ένα σπίτι την κάνατε πλημμέλημα;

Αυτή την νομοθετική «μεταρρύθμιση» την κάνατε μέσα σε μία νύχτα και χωρίς να προηγηθεί σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και πολύ περισσότερο διάλογος με τους ανθρώπους που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη. Δηλαδή δεν εκθέσατε ποια αναγκαιότητα υπήρχε για να κάνετε τόσο βαριές πράξεις από κακουργήματα, απλά πλημμελήματα. Κατηγορηθήκατε από τον νομικό κόσμο ότι ασελγήσατε πάνω στους νόμους με σκοπούς άλλους από την απονομή Δικαιοσύνης.

Ολόκληρο το ΑΡΘΡΟ του Βαξεβάνη με τρομερές αποκαλύψεις για το πολιτικό παρελθόν του δούλου του Δ.Ν.Τ …ΕΔΩ

Βιάστηκε να το θέσει πρώτος το δίλλημα ο ξεπουλημένος Βενιζέλος . ΝΑΙ η ΕΚΛΟΓΕΣ.


Πριν από ελάχιστα λεπτά , ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε στο δελτίο του ΑΝΤ1, ότι σε περίπτωση... που οι Έλληνες πολίτες αποφασίσουν "ΟΧΙ", τότε η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί σε άλλες πολιτικές εξελίξεις. Απατώντας στα πιεστικά ερωτήμα των Χούκλη και Λιαρέλη, είπε ότι εάν το αποτέλεσμα θα είναι ΟΧΙ, τότε η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και η επόμενη κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της. Επίσης ανέφερε ότι το δημοψήφισμα θα γίνει... τον Ιανουάριο, αφού προηγηθεί η κύρωση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου και ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τα μέλη της Ευρωζώνης.

Πριν από λίγο, η Κομισιόν, δια στόματος του ίδιου του προέδρου Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, από τις Βρυξέλλες... ερωτηθείς για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα απήντησε "Ουδέν σχόλιον".

Δεν ξέρει πώς να συντομεύσει την κατάσχεση ο προδότης Τζεφρυ



O προδότης Τζέφρυ βρισκόμενος σε κατάσταση πανικού, θέτει απλά το δίλλημα μεταξύ πτώχευσης και δραχμής, η ευρώ και υπερχρέωσης εσαεί, με την ελπίδα να καταψηφιστεί και να βρει δικαιολογία να βγούμε από το ευρώ που σημαίνει ταυτόχρονη αυτόματη ενεργοποίηση του μνημονίου, και άρα κατάσχεση της εθνικής περιουσίας από τους δανειστές. αυτό είναι το όλο κόλπο.. Βιάζονται να την αρπάξουν .Εάν πάλι ψηφίσουμε υπέρ της δανειακής σύμβασης το ίδιο τους κάνει διότι μας δένουν διπλά. Δηλαδή από την Σκύλλα στην Χάρυβδη.

Βρε μπαλιομαλάκα Τζεφρυ δεν διάβασες το σύνταγμα;

Άρθρο 44 παρ.2 του συντάγματος.

«Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον πρόεδρο της δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα εκτός από τα δημοσιονομικά εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών ύστερα από απόφαση των δυο πέμπτων του συνόλου».

Έτσι τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση που αποφασίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Του λέμε να μιλήσει απλά και καθαρά, με ένα «ναι» ή με ένα «όχι». Η εντολή του θα μας δεσμεύσει όλους», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου. Πάντως ο Παπανδρέου δεν διευκρίνισε αν θα παραιτηθεί στην περίπτωση που ο λαός απορρίψει την νέα δανειακή σύμβαση. Ο ίδιος απέρριψε το ενδεχόμενο εκλογών, καθώς η κυβέρνηση διαθέτει τη δεδηλωμένη και έχει μπροστά της δυο χρόνια. «Οι εκλογές θα ήταν σκέτη υπεκφυγή», επεσήμανε. Συνταγματικά το δημοψήφισμα δεν συνδέεται με πρόωρες εκλογές όμως ένα καθολικό "όχι" θα δημιουργούσε άμεση αμφισβήτηση σχετικά με τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης να προχωρήσει με τη δανειακή σύμβαση.

Είναι η δεύτερη φορά που διεξάγεται δημοψήφισμα στην μεταπολίτευση, με την πρώτη να είναι στις 8 Δεκεμβρίου 1974 για την επιλογή βασιλευόμενης ή αβασίλευτης δημοκρατίας.

Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης διευκρινίζει πως για να είναι δεσμευτικό το δημοψήφισμα θα πρέπει να συμμετέχει τουλάχιστον το 50% του εκλογικού σώματος, ενώ σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η πρόταση από το Κοινοβούλιο τότε απαιτείται το 40% του σώματος. Το κόλλημα όμως είναι ,πως το άρθρο 44 παρ. 2 απαγορεύει ρητά την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για δημοσιονομικούς λόγους ,εκτός εάν ο Τζεφρυ επικαλεστεί άλλο.