"Ένιωσα βιασμένη" επισημαίνει η δικηγόρος Φωτεινή Μάζαρη αναφερόμενη στη διαδικασία των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ως υποψήφια νομικός του Λιμενικού Σώματος.
Οι δεκαπέντε υποψήφιες, όπως σημειώνει, οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο στο οποίο τις περίμεναν δέκα άντρες γιατροί του Λιμενικού Σώματος, ενώ γυναίκες υποψήφιες άλλων ειδικοτήτων περίμεναν τη σειρά τους για να εξεταστούν.
"Μπήκαμε στην αίθουσα και η πόρτα έκλεισε. Οι άντρες γιατροί μάς είπαν "κορίτσια, τώρα θα βγάλετε τα ρούχα σας. Θα μείνετε φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο".
Τότε, όπως σημειώνει, μπήκε στην αίθουσα μια γυναίκα γιατρός, κρατώντας στηθοσκόπιο και αφού ακροάστηκε τις υποψήφιες στο στήθος και την πλάτη, βγήκε από την αίθουσα.
"Δεν χρειαζόταν να παραμείνουμε γυμνές στη συνέχεια της διαδικασίας. Μας έδωσαν εντολή να κάνουμε "κουτσό" περπατώντας με το ένα πόδι. Το κάναμε κι αυτό. Μετά τους ρώτησα για ποιο λόγο να είμαστε γυμνές. "Μη μιλάς, όποιος αρνείται κόβεται απ' τις εξετάσεις", της απάντησαν όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στην "Ελευθεροτυπία".
Πές τα ρε Ίχνος με τις σκατοκαριόλες τις «προοδευτικές»!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο γυναικολόγο πάντως δεν έχει κι άλλους 10 να παίρνουν μάτι και να χασκογελάνε...
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν τις έστειλε κανένας με το ζόρι να πάνε ούτε τις παρακάλεσε. λοιπόν αφού αποφάσισαν να πάνε θα υποστούνε όλες τις δοκιμασίες που προβλέπει ο κανονισμός του κάθε σώματος τελεία και παύλα αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει μην πηγαίνετε.είναι απλό τα υπόλοιπα ανευ λόγου και σημασίας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε σχόλια σαν του παραπάνω έχει καταντήσει ο στρατός να ξεφτιλίζεται στα μάτια της κοινωνίας.
ΑπάντησηΔιαγραφή΄Οταν δικαιολογεις τετοιες πράξεις δείχνεις το ποιοτικό σου επίπεδο που προβάλλει ανάγλυφα και απο τις λέξεις που χρησιμοποιείς.Αλήθεια πόσο άσκημα παιδικά χρόνια πέρασες για να βρίσκεσαι σε τέτοιο επίπεδο ...και τι καπίεση βιώνεις σήμερα για να επιλέγεις να αντιδράς έτσι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜεγάλε...φρόϊντ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν είναι δυνατόν. Πόσο ακόμα θα εξευτελισουν το ελληνικό σώμα; Κ τι άλλο θα σκεφτούν για να κάνουν τις γυναίκες να έρχονται σε δύσκολη θέση η οποία μπορεί να στιγματίσει τη ζωή τους. Γιατί δεν γίνεται το ίδιο αλλά με τους άντρες; Αλλά βέβαια υποτίθετέ ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή που βασιλεύει η ισότητα αλλά στηο πραγματικότητα έχουμε σταματήσει στα χρόνια της πατριαρχίας όπου το γυναικείο φύλο δεν είχε δικαίωμα άποψης. Όσο για το ραντεβού με τον γυναικολόγο είσαι μόνο εσύ κ αυτός. Δεν είναι κ άλλοι 10 να περνούν μάτι.
ΑπάντησηΔιαγραφή