Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Να αναμένετε την …λιποθυμία του ..Καραμανλή.



Με συνεχείς αναφορές στη Νέα Ελλάδα, η οποία "είναι το όραμα μας" , όπως χαρακτηριστικά είπε, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΆΡΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΛΕΟΝ, ο γερμανοτσολιάς έκανε λόγο για άλματα στο μέλλον και ουσιαστικά προανήγγειλε την δημιουργία νέου αποκόμματος. Επανέλαβε το προσκλητήριο προς όλους τους άστεγους και τυχάρπαστους , αυτούς που απομακρύνθηκαν από την ψευτοπαράταξη, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, που νιώθουν την ανάγκη για να φτιαχτεί η Νέα αγεΕλλάδα, για να την αρμέξουν, δείχνοντας την ελληνική σημαία και όχι κάποιο κομματικό λάβαρο.  Ζήτησε την υπέρβαση από όλους τους Έλληνες, να κρατήσουν ψηλά την σημαία της μασαμπούκας , μαζί με τον Μπουμπουκο και τον Βαρίδη αλλά και τα πασοκοσκυλα που θα έρθουν σύντομα για …άρμεγμα,  για να χτιστεί η ΝΕΑ αγεΕΛΛΑΔΑ. 
"Απευθύνω ενότητα για όλη την κεντροδεξιά" είπε ακόμα και ζήτησε το ….2021, στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση η Νέα Ελλάδα να αποτελεί μια πραγματικότητα. 
Είπε χαρακτηριστικά πως "Η Νέα Ελλάδα είναι να αλλάξουμε όσα μας πλήγωσαν. Είναι όλα όσα θέλουμε να κάνουμε και δεν τολμούσαμε", ενώ κλείνοντας είπε: "Εμάς μας ενώνει η Ελλάδα, ελάτε να φτιάξουμε τη νέα Ελλάδα".
Ολόκληρη η ομιλία του ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥ πρωθυπουργού: ΕΔΩ 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου