Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σιγά τα..αίματα ρε ...σαχλαμάρα. Αφού.... μυρίζει το θέμα.



Μια ερώτηση με θέμα: «Κατασπατάληση πόρων και εμπαιγμός του Ελληνικού λαού για το αεροδρόμιο της Πάρου» και στηρίζει την άποψή της ζητώντας να μάθει: «γιατί δεν χρησιμοποιούνται για τις τουριστικές ανάγκες τα αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης», «αν υπάρχει προηγούμενο κατασκευής αεροδρομίου σε νησιά που δεν αυξήθηκε η τουριστική κίνηση», «αν υπάρχει το ενδεχόμενο πώλησης του αεροδρομίου σε ιδιώτες», «αν δικαιολογεί η τουριστική κίνηση του νησιού την ανάγκη προσέγγισης μεγάλων αεροσκαφών» που έκανε η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Ραχήλ Μακρή για το αεροδρόμιο της Πάρου φαίνεται πως δημιούργησε πανικό σε κάποιους στο νησί. 
Η βουλευτής άκουσε έκπληκτη τον πρόεδρο των ξενοδόχων της περιοχής να της λέει στο τηλέφωνο:«Τόλμησε να κάνεις τέτοια ερώτηση και μετά δοκίμασε να πατήσεις το πόδι σου στην Πάρο. Θα σε σκοτώσω!». 
Αυτό καταγγέλλει η Ραχήλ Μακρή ισχυριζόμενη πως στην υπόθεση του αεροδρομίου μυρίζει σκάνδαλο.Η βουλευτής – λέει – ότι δεν τη φοβίζουν τέτοιου είδους απειλές και ότι θα συνεχίσει. Μάλιστα προτίθεται να πάει στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί αν ο πρόεδρος των ξενοδόχων εκστόμισε τόσο σοβαρές απειλές.
Στην όλη υπόθεση εμπλεκόμενος έμμεσα είναι ο Γ. Ραγκούσης, και η  εταιρεία που ανέλαβε το έργο και που είναι συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Κόκκαλη.Η πολιτική απόφαση για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου δόθηκε από τον Παριανό πολιτικό, αλλά στη συνέχεια η όλη διαδικασία έγινε από το διάδοχό του στο υπουργείο, Μάκη Βορίδη.
Δηλαδή, η εντολή για τη δημοπρασία δόθηκε και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για 60 μέρες επί υπουργίας Μ. Βορίδη, στις 7/11/11, ενώ στις 24/1/12 κατατέθηκαν οι προσφορές και στις 30/11/12 αναδείχθηκε η εταιρεία του Κόκκαλη «Πρίσμα Δομή», ανάδοχος του έργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου