Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Φάε π.χ …εν λάδι, και έλα… όχι βράδυ, αλλά …στο αντικαρκινικό για τσέκ.



Τι διάολο… με πλουτώνιο τα ….εμπλουτίζουν;
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σχεδιάζει να ανακοινώσει ότι μπέικον, λουκάνικα και άλλα επεξεργασμένα κρέατα προκαλούν σοβαρή ασθένεια!
Το επεξεργασμένο κρέας βρίσκεται στο επίκεντρο και αναμένεται να χαρακτηριστεί ως «πιθανώς καρκινογόνο για τον άνθρωπο», όπως μεταδίδει ο Ιndependent.
Μια πηγή είπε στην Daily Mail ότι οι ανακοινώσεις που αναμένεται να γίνουν την Δευτέρα θα βάλουν το επεξεργασμένο κρέας στην ίδια κατηγορία με τα τσιγάρα, το αλκοόλ και τον αμίαντο καθώς προκαλούν την ασθένεια του καρκίνου!
«Οι άνθρωποι που τρώνε πολλά από αυτά τα κρέατα είναι σε υψηλότερο κίνδυνο καρκίνου του εντέρου σε σχέση με όσους τρώνε μικρές ποσότητες», αναφέρει το δημοσίευμα.
Ωστόσο το βόειο κρέας, το αρνί και το χοιρινό μπορούν να είναι μέρος μιας υγιεινής διατροφής και ότι το κόκκινο κρέας είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης και παρέχει βιταμίνες και μέταλλα, όπως ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος.
Σημειώνεται ότι έρευνα που έγινε το 2014 έδειξε ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν ακόμη και μέτριες ποσότητες επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος, όπως σαλάμια, λουκάνικα, χάμπουργκερ, ζαμπόν και μπέικον, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο καρδιολογικών προβλημάτων ή και πρόωρου θανάτου λόγω καρδιοπάθειας.


1 σχόλιο:

  1. ΒΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΖ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή