Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Οχι ρε παιδιά.Δεν γίνονται αυτά.

Σε σουίτα (!) αντί τραπέζι στα μπουζούκια ο Κασσελάκης με τον σύζυγο του! Καλεσμένος του επιχειρηματία Μπερτάκη πήγαν να ακούσουν τον Κωσταντίνο Αργυρό.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Στ. Κασσελάκης και λοιπή πολιτική συμμορία αποφεύγουν να βάλουν  στο τραπέζι τόσο την προέλευση του εργαστηριακού ιού που προκαλεί τον COVID-19 όσο και τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 των Bill Gates και Klaus Schwab oι οποίοι παρότι δεν είναι εκλεγμένοι ηγέτες και ούτε επιστήμονες-γιατροί απαίτησαν να εμβολιαστούμε άπαντες και επέβαλαν την θέλησή τους δια μέσω των ελεγχόμενων ηγετών στο δυτικό κόσμο

 

Η οικογένεια Γιαννίτση, που κρύβουν τα ΜΜΕ και οι σάπιες μερίδες με μακαρόνια που μοίρασαν και παραλίγο να στείλουν στον τάφο εκατοντάδες μαθητές σχολείων. Ο χορός των 75.000.000€ τον χρόνο και το καρτέλ των 5 εταιρειών που πήρε την μεγάλη δουλειά σε 1500 σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Η αστεία ανακοίνωση των υπευθύνων περί του «δεν είναι αυτό που νομίζεται... θα ψάξουμε να το βρούμε».

 

Έχει κλειδώσει η πώληση του ΣΚΑΙ στον Τούρκο Ατζούν!

 

Τουρκική επέλαση στην Ελλάδα: Μέχρι και το σπίτι που έμενε η Πισπιρίγκου στα χέρια Τούρκου «επενδυτή»

 

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ “ΜΑΜΑ” ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ –

 


2 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΜΑ
    ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑΝ
    ΚΑΙ! ΦΆΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ
    ΚΛΣΠΙΤΟ...!
    ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΌΜΩΣ...!?

    ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΎ ΠΛΆΚΑ
    ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ!!!
    ΡΕ ΤΙ!!!ΜΠ€€€ΡΤΑΚΗ...
    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΠΕΣΕ.

    ΌΛΟΙ ΜΙΑ ΦΆΡΑ
    ΧΑΖΑΡΟΜΠΙΤΖΙΖΖΝ€$
    ΚΛΠ
    ΠΆΛΙ ΝΑ ΤΆ ΛΈΩ?




    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τελικά, μάλλον είμεθα λαός ηλιθίων ! Τι περίμενα δηλαδή τα καμάρια μας , οι ρεμπεσκέδες της Βουλής, οταν ψήφιζαν τους νόμους γιά την μετανάστευση από τρίτες χώρες; Οτι, θα μας έστελναν τους άριστους " επενδυτές" ; Ανοίξανε τις φυλακές τους, ξεφόρτωσαν την σαβούρα στην Μεσόγειο και μας την φόρτωσαν εμάς, και τώρα πάει σύννεφο η εγκληματικότητα και η αστυνομία έχει δεμένα τα χέρια της, μη τυχόν και πειράξει κανένα ξένο, ορφανό, καλόπαιδο με κινητό 1000 ευρώ, κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή