Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Αυτός αυτή και τα μυστήρια.

Πόθεν έσχες: «Έχασε την μπάλα» και τα λόγια του ο Μητσοτάκης – Πόσα σπίτια έχει πουλήσει τελικά;

 

 

Αυτός, αυτή και οι offshore

 

 

Paradise Papers: Δείτε όλα τα ονόματα από την Ελλάδα

 

 

Αυτοί μας κυβερνούν

 

 

Μια... δραστήρια φαμίλια


3 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 05/ 2015 των νησιών Κέυμαν, η εταιρεία Eternia η οποία ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη, ήταν ενεργή έως τον Μάρτιο του 2015. Στο πόθεν εσχες του πρωθυπουργού το 2015 δεν έχει δηλωθεί. Έχουμε λοιπόν δυο πολύ σοβαρά αδικήματα:
    1. Ανακριβούς δήλωσης Πόθεν Εσχες
    2. Κατοχής εταιρείας offshore που απαγορεύει ο νόμος για πολιτικούς
    Ο mitsotakis πρέπει να απαντήσει γιατί δεν δήλωσε την offshore και η Δικαιοσύνη γιατί δεν τον δίωξε αφού είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο από το Documento
    Επίσης σε ο,τι αφορά την ουσία, ο κύριος Μητσοτάκης πρέπει να απαντήσει τι ήθελε η οικογένεια την offshore η οποία δεν εμφανίζεται να έχει κάποια παραγωγική δραστηριότητα. Για τι ακριβώς τη χρησιμοποιούσε; Να αφήσει την καραμέλα του «όλα έχουν ελεγχθεί» και να απαντήσει δίνοντας εξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει έστω ένας απλός πολίτης που πιστεύει ότι τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών μας είναι έντιμα και ειλικρινή; Πρέπει να ζει σε άλλη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΑ.Ο.Σ καλει τον Κυριακο Βελοπουλο προεδρο τηs Ελληνικηs Λυσηs να τοποθετηθει για καταγγελια παιδεραστιαs απο βουλευτη του κομματοs του(βιντεο)
    Κυριε βελοπουλε ειναι αληθειs οι καταγγελιεs γυναικαs τεχνικου κινητων τηλεφωνων η οποια αναφερει οτι κατα την διαρκεια επισκευηs του κινητου τηλεφωνου βουλευτη τηs Ελληνικηs Λυσηs εντοπισε βιντεο με το βιασμο ανηλικων απο βουλευτη του κομματοs σαs και αυτο το υλικο σαs παραδοθηκε και ειναι στην κατοχη σαs;
    "Κυριε Βελοπουλε αποκρυψατε το γεγονοs ενω τα γνωριζατε ολα;
    Ισχυουν οι καταγγελιεs;Ναι η οχι;Απαντηστε τωρα!"
    attikanea.info/ο-λα-ο-σ-καλει-τον-κυριακο-βελοπουλο-να/

    Λαικον επιμυθιον ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΣΚ@Τ@ ΠΑΤΗΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή