Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Εμείς πάντως αφιερώνουμε του Αleksis ένα ενθύμιο Ελληνοτουρκικής φιλίας.

 Στην τελετή αποφοίτησης του Koc University στην Κωνσταντινούπολη μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, με την ευκαιρία και της ανακήρυξής του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου. Ο Αλέξης Τσίπρας  στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε ...για βιώσιμη λύση στο Κυπριακό στη βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ και για παραπομπή του θέματος της υφαλοκρηπίδας/ΑΟΧ στην Χάγη ώστε «με βάση αυτά τα κρίσιμα βήματα στην Ανατολική Μεσόγειο, μπορούμε και πρέπει να ανοίξουμε την προοπτική για την αναβάθμιση των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας στο σύνολό τους».

 

Τσίπρας «απαντά» από την Τουρκία σε Κασσελάκη με… Λίνκολν: «Αν θες να δοκιμάσεις έναν άνθρωπο, δώσε του εξουσία – Δεν μετανιώνω που παραιτήθηκα»


 

Χαμός στην Μύκονο: Άραβες διοργανώνουν ολονύχτια οργιά επάνω σε κότερα για 35.000 ευρώ

 

 

ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ: «ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ» – ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


3 σχόλια:

  1. Δεν έχουν συνείδηση θα πουλούσαν και την μάνα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Επίτιμος διδάκτωρ ο Aleksis; Καλά , αυτός που νομίζει οτι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι δύο διαφορετικά νησιά, αυτός που διακατέχεται από αυταπάτες( καθ' ομολογίαν του), αυτός ο ανίδεος από τις πλέον βασικές γνώσεις εχρίσθη διδάκτωρ; από ποιούς ρε παιδιά; μήπως έχουν αρχίσει να τα χάνουν και οι Τουρκαλάδες; Για τους άλλους μας ¨συμμάχους¨έχουμε χάσει κάθε ελπίδα εδώ και καιρό. Pas mal, pas mal!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή