Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Τρίτος ο Κύπριος TikToker Φειδίας που προκαλεί αίσθηση στην Κυπριακη πολιτική σκηνή.

Εκπλήξεις και ανατροπές επιφύλασσαν τα αποτελέσματα των Exit Polls των καναλιών για τη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Έκπληξη αποτελεί το ποσοστό που φαίνεται να λαμβάνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, ενώ σε θρίλερ αναμένεται να μετατραπούν οι μάχες μεταξύ ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ για την πρωτιά και ΕΛΑΜ – ΔΗΚΟ για την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή, θολό παραμένει το τοπίο όσον αφορά τον αριθμό των εδρών που λαμβάνουν τα κόμματα. Το μεγάλο ποσοστό που λαμβάνει, σύμφωνα με τα exit polls, ο Φειδίας Παναγιώτου, φαίνεται να του εξασφαλίζει μία από τις έξι έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο, την οποία ίσως στερήσει είτε από τον ΔΗΣΥ είτε από το ΑΚΕΛ. Κι αυτό γιατί αν λάβουμε υπόψη τα υψηλά ποσοστά, ο πρώτος που θα κόψει το νήμα λαμβάνει -κατά πάσα πιθανότητα- δύο έδρες, ο δεύτερος μία, ο Φειδίας μία (και μάλιστα από την πρώτη κατανομή εάν λάβει το υψηλό ποσοστό του 17% που δείχνει το exit poll) κι από μία ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ. Εάν, όμως πάρουν τα δύο πρώτα κόμματα τα υψηλά τους ποσοστά όπως στις προβλέψεις και το πέμπτο κόμμα είτε αυτό είναι το ΕΛΑΜ είτε το ΔΗΚΟ, λάβει τα χαμηλά ποσοστά στις εκτιμήσεις, τότε ίσως ένα από δύο κόμματα χάσει την έδρα από τον Φειδία.

 

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γιος παπά, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές, κάνει καριέρα στο Tik Tok και το Youtube με βίντεο δικής του έμπνευσης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.


Φειδίας Παναγιώτου: Ο 24χρονος Youtuber που έκανε την έκπληξη στην Κύπρο


Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό δείχνουν οι κάλπες εξόδου - Ο Φειδίας φαίνεται να κάνει την έκπληξη


Φειδίας: Ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για όλο τον κόσμο.

«Ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του τη παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο τα social media και τίποτα άλλο», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος μετά τα exit polls ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου