Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Όπως πάτε, αυτός ο πολιτικός μούλος θα ….κυβερνήσει.





Η στήριξη των φτωχών στρωμάτων και η αναδιανομή του πλούτου είναι «μαρξιστικό κόμπλεξ που ποινικοποιεί το κέρδος. Οι φτωχοί έτσι δεν έχουν κίνητρο να συνεισφέρουν στην οικονομία»
Αυτή την απίστευτη δήλωση δεν την έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, ούτε κάποιος άλλος δισεκατομμυριούχος! Το παραπάνω «απόφθεγμα» ανήκει στον Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια.
Η στήριξη λοιπόν της πληττόμενης κοινωνίας και του φτωχοποιημένου κόσμου και η μίνιμουμ αναδιανομή σύμφωνα με τον κ. Κικίλια κάνει τους φτωχούς… αδρανείς και τεμπέληδες.
 Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι απλά μισάνθρωπη και διαπλεκόμενη. Είναι… πιο νεοφιλελεύθερα πεθαίνεις!
Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας…


1 σχόλιο:

  1. Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω! Ζούμε σε μια χώρα που για να εξομοιωθούν όλοι, δεν προσπαθούν να βελτιωθούν οι κάτω, αλλά να απομειωθούν οι πάνω! Το αυτονόητο είπε ο Κικίλιας εκφράζοντας τον μέσο νέο Έλληνα. Επειδή κάποιοι βγάζουν €600 και κάποιοι €1200, δεν πρέπει να βγάλουν όλοι €600! Αντίθετα πρέπει να βοηθηθούν οι των €600 για να βγάλουν περισσότερα! Εξομοίωση προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω! Ακούστε προσεκτικά τι είπε ο Πρωθυπουργός (όλων) των Ελλήνων χτες στην ομιλία του για να καταλάβετε ποιος στοχοποιεί τμήματα του ελληνικού λαού και για να ερμηνεύεσετε ορθώς αυτά που είπε ο Κικίλιας. Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή