Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2026

Τόσο πολύ τον φοβούνται;

Αφού  κρυφονεοφασίστες και κρυφονεοναζί  είναι γεμάτα τα κόμματα και οι κυβέρνηση. Επειδή δεν έχουν εκδηλωθεί; το σφύριγμα περιμένουν. Χρησιμοποιούν τον Κασιδιάρη δήθεν για να πουν .... να βλέπεται εμείς τους απομονώνουμε.Τρίχες. Τους κρυφούς Χιτλερίσκους να φοβάσαι. Και έχουμε χιλιάδες από δαύτους στην εξουσία όσο και να μην μας αρέσει.Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να τον αφήσουν να εκτεθεί στις εκλογές αλλά τα έχει κάνει τόσο σκατά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που τρέμουν στην ιδέα μιας μαζικής ψήφου διαμαρτυρίας  που  θα δείξει και την αποτυχία τους.

 

Ο Παπαδάκης στο Κουτί της Πανδώρας για την «κάθοδο» του Κασιδιάρη στις εκλογές – Τι λέει ο Νόμος και ποια τα «παράθυρα»


Ο Κώστας Παπαδάκης σχολίασε την αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη και τις πολιτικές του βλέψεις δίνοντας τις απαραίτητες νομικές εξηγήσεις για το αν τελικά μπορεί ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην Χρυσή Αυγή, μπορεί να επανενεργοποιηθεί εκλογικά.

 

 

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου – «Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου για τον πολιτικό φορέα»

 

 

Μπορεί να κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές; Η Βάσω Πανταζή απαντά στο «Betty Direct» και στη δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα σε μια αποκλειστική συνέντευξη – «βόμβα» που θα συζητηθεί

 

 

Συνέντευξη-«βόμβα» στο «Edolio5.TV»: «Θα κατέβει 100% στις εκλογές ο Ηλίας!» Η ποινικολόγος Βάσω Πανταζή τα λέει όλα στη Μπέττυ Γιάννα! Η αποφυλάκιση Κασιδιάρη σήμερα, μετά από πολυετή κάθειρξη στον Δομοκό, τα πολιτικά του σχέδια, η νομοθετική απαγόρευση, η νομική «ντρίμπλα», τα ψηφοδέλτια που θα έχουν το όνομά του και ο ρόλος του Αρείου Πάγου! (βιντεο)

 

 

 

Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την κράτηση του καταδικασμένου νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές

 

 

«Καμπανάκι» για το δημογραφικό: Μειώθηκαν 42% την τελευταία 15ετία οι γεννήσεις στην Ελλάδα

 

Π.χ μπροστά σε αυτό το διακομματικό τρίο  ο Κασιδιάρης είναι του παρθεναγωγείου. Επειδή δεν εκδηλώνονται; .
 


3 σχόλια:

  1. Πραγματικά τι κόλλημα έχετε ρε μάγκες με τους νεοναζί και φασίστες. Δεν λέω είστε πιο έμπειροι εγώ είμαι 30 . Αλλά που διάολο τους βλέπετε τους ναζιστές. Όλοι οι πολιτικοί είναι προσκείμενοι στην πολιτική της αριστεράς. Παντού κυριαρχεί ο πολιτισμικός μαρξισμός. Έχετε έναν Βορίδη και έναν Γεωργιάδη να βάζετε ως παράδειγμα μπροστά οι οποίοι είναι απλά καιροσκόποι και χρησιμοποίησαν το εθνικιστικό χώρο για να γίνουν γνωστοί. Στους λάθρο και τον φυλετικό αχταρμα όπως και στην υιοθέτηση της λοατκι ατζέντας είναι υπέρ. Ξέρετε πολλούς φασίστες, ναζί ή τέλος πάντων εθνικιστές να είναι υπέρ αυτών? Η ιδεολογία τους είναι ακριβώς αντίθετη. Ότι να ναι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι όντως εφάρμοσαν φιλεργατικη πολιτική στήριξης των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων των χωρών τους-οι ναζί μάλιστα πραγματοποίησαν και θερινές πολυτελείς κρουαζιέρες εργατών πληρωμένες από τους εργοδότες τους.Αλλα για να εφαρμοστούν όλα αυτά τα μέτρα χωρίς γκρίνιες από το Μεγάλο Κεφαλαιο των βιομηχάνων,τους φόρεσαν κάποια στιγμή μια ωραία στρατιωτική στολή και τους έστειλαν στην πρώτη γραμμή προς εξασφάλιση "Ζωτικού χώρου"(Χίτλερ) ή "Αναβίωσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας"(Μουσολίνι).
      Προσπαθώντας να μιμηθούν τη βρετανική αυτοκρατορία έφαγαν τα μούτρα τους,γιατί οι Βρετανοί ήσαν πρώτα ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ και μετά κατακτητές.

      Διαγραφή
  2. 📢 ΑΓΑΠΗΤΌ
    ΣΧΌΛΙΟ
    ΔΕΣ ΨΆΞΕ!!!
    ΤΟ ΚΟΡΑΚΑΣ NEWS
    ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ...
    ΚΆΤΙ ΛΈΕΙ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΧΙΤΛΑ
    🤔❗

    ΑπάντησηΔιαγραφή