Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Πηδάτε γιατί χανόμαστε.

Η δημογραφική κατάρρευση και η σταδιακή εξαφάνιση της ελληνικής φυλής από τα ιστορικά γεωγραφικά όριά της, είναι πλέον γνωστή τοις πάσι και ακόμα και ο Έλον Μασκ έχει κάνει σχετικό σχόλιο πρόσφατα. Το ότι ο ελληνικός πληθυσμός μέσα στα «πέτρινα χρόνια» των Μνημονίων που κατέστρεψαν την χώρα (ποτέ δεν πρέπει να ξεχαστούν ποιοι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν τα Μνημόνια, αλλά να στιγματιστούν αιώνια) μειώθηκε δραματικά σε νομούς και περιφέρειες εθνικής σημασίας ακόμα και κατά 16%, καταδεικνύεται για πρώτη φορά.Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Eurostat, o πληθυσμός στην Ελλάδα από 10.438 εκατομμύρια το 2022 μειώνεται σε 7.777 εκατομμύρια το 2070, με το 50% να το αποτελούν αλλοδαποί.

pronews.gr

 

Ξέφραγο αμπέλι η χώρα για τους λαθρομετανάστες

Από τότε που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέλαβε τα ηνία το σύνολο όσων μπήκαν στην Ελλάδα αγγίζει τα 185.406 άτομα . Μόνο για το 2024 και συγκεκριμένα έως τις 9 Ιουνίου ήρθαν παράνομα 18.439 άνθρωποι!

Ο Μητσοτάκης τον Απρίλιο δήλωνε πως η Ελλάδα είχε καταφέρει να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό με αποτελεσματικότητα.

Τον Ιούνιο πανικόβλητος καρατομεί τον υπουργό Καιρίδη που ακολουθούσε κατά γράμμα τις εντολές του.

 

 

2 σχόλια:

  1. Ξεκινησατε παει ο Πονσε, θα σας φερει τον Κικο Κικου απο το Αζερμπαιτζαν της Βραζιλιας με 12 εκατομμυρια παστιλιες για τον πονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!! ΠΕΣ ΤΑ ΚΥΡ ΗΛΙΑ ΜΟΥ,ΠΕΣ ΤΑ!!! ΠΕΣ ΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΑΞΙΑ ΖΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    45:20-57:30

    https://www.youtube.com/watch?v=gqdHfIArXTw

    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡ-ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2024 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2025

    Υ.Γ.:There's a storm coming!

    ΑπάντησηΔιαγραφή