Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Μάπες σώου...THE END

Αλλαγή  ντενεκέδων.  Το αποτέλεσμα της Κυριακής υποδέχεται από τη βασιλική οδό αυτό που τα κόμματα προσπαθούν να πετάξουν από το παράθυρο: την ανεπάρκεια και την καχεξία ενός πολιτικού συστήματος που δεν περιλαμβάνει τους βασανισμένους ανθρώπους στις προτεραιότητές του και μεριμνά μονάχα για την αναπαραγωγή του. «Η κάλπη έχει νικητή και αυτός είναι η Ν.Δ.» κομπορρημονούσε αφετέρου το βράδυ της Κυριακής αυτό το πολιτικό άθυρμα, η κινητή προσβολή του ήθους των Ελλήνων Α. Γεωργιάδης… Κι από την άλλη, μια βολεμένη από χρόνια Αριστερά, η οποία ανέκαθεν στηριζόταν στον πατριωτισμό και στην αλληλεγγύη, διάβαζε άνοδο της Ακροδεξιάς, ανοίγοντας ένα ακόμα μπουκάλι κρύο κρασί στο σαλόνι της. Νομίζουν ότι ο κουρασμένος λαός, προδομένος και απογοητευμένος και βυθισμένος στην αμάθεια, αυτά δεν τα καταλαβαίνει. Τους έδωσε ένα γερό μάθημα την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν φαίνεται να το παρέλαβαν όλοι. Οι πολιτικοί χωρίς πολιτικοποίηση καταφεύγουν σε επιφανειακά επικοινωνιακά τρυκ που εντυπωσιάζουν στιγμιαία, αλλά δεν αφήνουν τίποτε θετικό στους πολίτες και ούτε στον τόπο.

Όσο περισσότερο κενός είναι ένας πολιτικός τόσο περισσότερο προσπαθεί να καλύψει τη γύμνια του.
Χωρίς πολιτικό λόγο. Χωρίς ρεαλιστική πρόταση. Στην εποχή μας περισσεύουν οι τύποι αυτοί.

 

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση: Θ. Λιβάνιος στο Εσωτερικών,Θεοδωρικάκος στο Ανάπτυξης, Κεραμέως στο Εργασίας - 4 υπουργοί εκτός.


Εκτός κυβέρνησης τίθενται ο Κώστας Σκρέκας, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Δομνα Μιχαηλίδου και ο Δημήρης Καιρίδης. Στην νέα κυβέρνηση: Θ. Λιβάνιος στο Εσωτερικών, Θεοδωρικάκος στο Ανάπτυξης, Κεραμέως στο Εργασίας . 4 υπουργοί εκτός .

 

Από αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σε υπουργό, ο Θοδωρής Λιβάνιος, ενώ η Νίκη Κεραμέως αναλαμβάνει το υπουργείο  Εργασίας. Υφυπουργός στο υπουργείο Εσωτερικών, με αρμοδιότητα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναλαμβάνει ο προερχόμενος από το Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης. Καταργείται, έτσι, η θέση του αναπληρωτή υπουργού στο Εσωτερικών.

Στο υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει το έργο του ο Κωστής Χατζηδάκης. Ενώ τη θέση του Χάρη Θεοχάρη αναλαμβάνει ο Χρίστος Δήμας. Στη θέση του Κώστα Σκρέκα στο υπουργείο Ανάπτυξης, τοποθετείται ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, υπουργός αναλαμβάνει ο Κώστας Τσιάρας και υφυπουργός ο Χρήστος Κέλλας.

Στο Μεταναστευτικό στη θέση του Δημήτρη Καιρίδη τοποθετείται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος . Την Έρευνα και την Καινοτομία αναλαμβάνει η Ζωή Ράπτη και το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής η Κατερίνα Παπακώστα . Για τις θέσεις των υφυπουργών αξιοποιούνται πρόσωπα από την γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα όπως ο Ιάσωνας Φωτήλας στο Πολιτισμού, ο Κώστας Καραγκούνης στο Εργασίας, ο Χρήστος Κέλλας στο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Κώστας Γκιουλέκας για θέματα Μακεδονίας-Θράκης.

 

Ποιος ανασχηματισμός; Άχρωμος,άοσμος και χωρίς κανένα «μήνυμα» 

 

 

  

 

Γιώργος Κοντογιώργης: Σοκ στο ευρωιερατείο της αφ υψηλού περιφρόνησης και την ελληνική εκλόγιμη μοναρχία

Στην Ελλάδα, όπως λέει καταδείχτηκε και με την αποχή και με την καταψήφιση του συγκεκριμένου πολιτικού συστήματος που συγκροτεί, όπως λέει, μία εκφυλισμένη εκλόγιμη μοναρχία, τα όρια πλέον του συγκεκριμένου συστήματος. Το θέμα δεν είναι μόνο η κρίση και παρακμή του πολιτικού συστήματος, το οποίο με αλλαγές κυβερνητικών σχημάτων ή πολιτικών ηγεσιών ή άθροισμα εκλογικών δυνάμεων, δεν μπορεί να υπερβεί την παρακμή του πλέον, αλλά κατά τον ίδιο πλέον  υπάρχει και πολιτειακό ζήτημα.

 

Ανασχηματισμός: Όσοι… κάηκαν στο ζέσταμα περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνό


Ο Ν.Δένδιας δήλωσε ότι η ελληνική κοινότητα στην Μαριούπολη δεν υφίσταται πλέον! -Μ.Ζαχάροβα: «Υπάρχει και στέλνεις όπλα εναντίον της»! Έλα να επισκεφτείς την Μαριούπολη για να δεις το παράλογο των λόγων σου»!

Αυτόν τον έχει ακόμη υπουργό. Στη θέση του και ο υπουργός συγκάλυψης των Τεμπών Γιώργος Φλωρίδης και υπουργοποιήθηκαν 4 μέλη της εξεταστικής επιτροπής για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών.

Οσο για την Κεραμέως το πώς μια Υπουργός, που τα έκανε μαντάρα στο Υπ.Παιδείας και τα σκάτωσε στο Υπ.Εσωτερικών, θα κάνει θαύματα στο Υπ.Εργασίας είναι ένα μυστικό, που μόνο ο Μητσοτάκης και η Μπίλντεμπερκ το ξέρουν..

Επίσης μπράβο στον  Μητσοτάκη που διατηρεί στο υπουργείο Εσωτερικών,(βλ. Σπανάκης). τον άνθρωπο που βράβευσε την διευθύντρια εφορίας της Χαλκίδας, η οποία να θυμίσουμε ότι είναι προφυλακισμένη για “δωράκια” που έπαιρνε με το… έτσι θέλω από επιχειρηματίες της περιοχής.

 

Τι... πλήρωσαν Λ. Αυγενάκης και Μ. Σενετάκης!

Πατρονάρισαν άγρια τον Κουράκη για να θάψουν τον Κεφαλογιάννη, αλλά τους βγήκε ξινό. Κανονικά με αυτά που έκανε ειδικά ο Αυγενάκης έπρεπε να διαγραφεί.

Κερδισμένο το στρατόπεδο Κεφαλογιάννη στην Κρήτη!

 

 

3 σχόλια:

  1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΌΛΑ
    ΑΥΤΆ...
    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΆΚΥΡΟΙ
    ΌΛΟΙ???

    ΜΠΑ!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο δω το πήγε από κει το πήγε στην καρέκλα της Νουδούλας κάθησε ο αριστερούλης του κώλου.
    Στις 6 Μαΐου του 2010 ήταν από τους βουλευτές που αρνήθηκαν ψήφο στο πρώτο Μνημόνιο διαγραφόμενος από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Τον Ιανουάριο του 2012 ανακοινώθηκε η εκλογική και πολιτική συνεργασία του με τη Δημοκρατική Αριστερά και από τον Μάρτιο του 2012 συμμετείχε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς.
    Διατέλεσε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς (2012-2014) Τον Ιούνιο του 2014 υπήρξε για δεύτερη φορά ανεξάρτητος Βουλευτής. Από τον Ιούλιο του 2014 είναι επικεφαλής της πολιτικής κίνησης του Ριζοσπαστικού Κέντρου «Δημοκρατικός Σύνδεσμος». Από τον Ιανουάριο του 2015 συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ως Βουλευτής Επικρατείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ο Β.Οικονόμου: ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή