Τον είχε ρωτήσει κάποιος Αμερικάνος δημοσιογράφος στους διαδρόμους του Λευκού Οικού τον Μπάιντεν αν πιστεύει στην ύπαρξη των Illuminati είπε ότι είναι σιωνιστής(από μόνος του δεν μίλησε ο δημοσιογράφος περί σιωνισμού), το βίντεο υπάρχει στο youtube. Ότι είναι σιωνιστής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κυλάει Εβραϊκό αίμα στις φλέβες του, μπορεί να είναι απλός ένας καλός μαθητής και εξυπηρετητής των ταλμουδιστών αφεντικών του, οι οποίοι ανήκουν στον διεθνή σιωνισμό. Αν γονατίζει μπροστά στο μέγα διδάσκαλο σημαίνει ότι τον αναγνωρίζει ως ανώτερό του ή ως πνευματικό καθοδηγητή του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο αμερικανοσιωνισμός με το εκεί(USA) λόμπι του βγάζει κυβερνήσεις, και όχι μόνο εκεί θα πρόσθετα. Εδώ ο Μπάρακ Ομπάμα φίλησε το χέρι και υποκλίθηκε στον πρόεδρο της Σαουδικής Αραβίας όταν πρωτοέγινε πρόεδρος των ΗΠΑ και το 98% όσων είδαν την εικόνα αυτή σίγουρα θα αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει εδώ, τι σημαίνει αυτό. Μόνο ο Λιακόπουλος είχε κάποια απάντηση από όσο ξέρω.
«Ο,ΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ο Κ. Μητσοτάκης γίνεται άνθρακας!»
-
Με αφορμή τις πρόσφατες διαρροές για τον νέο εκλογικό νόμο, η εικόνα που
κυριαρχεί είναι αποκαρδιωτική: ό,τι πιάνει ο Κ. Μητσοτάκης, ακόμη και αν
είναι χρ...
Έρχονται νέα μέτρα στήριξης...
-
Νέα μέτρα στήριξης αναμένεται να ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο
Μητσοτάκη, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
Μι...
Σαν σήμερα
-
*753* π.Χ.: Ο Ρωμύλος και ο Ρέμος ιδρύουν τη Ρώμη, σύμφωνα με την παράδοση.
*1929*: Διεξάγονται εκλογές στην Ελλάδα, στις οποίες νικά το Κόμμα
Φιλελε...
Aλληλούια
-
Τ.Γκουριώτης σε Π.Παναγιωτόπουλο: «10 οικογένειες μοιράστηκαν τα 40 δισ. €
του Ταμείου Ανάκαμψης»!
Προκαλούν με την Ψήφο των Αποδήμων: Απευθείας...
Πάνε για να συμφωνήσουν οτι διαφωνούν.
-
Η πραγματικότητα είναι η εξής... το Ιράν είχε προσέλθει καλόπιστα στο
παρελθόν σε διάλογο με τις ΗΠΑ και εξαπατήθηκαν ή εν συνεχεία
δολοφονήθηκαν... δεν...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-03/08/2022 : ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!
-
Από 03/08/2022, η ροή των ειδήσεων μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα μας
*https://www.kinima-ypervasi.gr/roi-eidiseon/*
στο κουμπί "ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" !!!
*Για να δι...
Τα σούπερ παιχνίδια του Σαββατοκύριακου!
-
Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή στο φετινό
ΝΒΑ και μια απο τις μεγαλύτερες των 10 ετών. Εχανε με 26 πόντους διαφορά
στο β ημί...
2 σχόλια:
Τον είχε ρωτήσει κάποιος Αμερικάνος δημοσιογράφος στους διαδρόμους του Λευκού Οικού τον Μπάιντεν αν πιστεύει στην ύπαρξη των Illuminati είπε ότι είναι σιωνιστής(από μόνος του δεν μίλησε ο δημοσιογράφος περί σιωνισμού), το βίντεο υπάρχει στο youtube.
Ότι είναι σιωνιστής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κυλάει Εβραϊκό αίμα στις φλέβες του, μπορεί να είναι απλός ένας καλός μαθητής και εξυπηρετητής των ταλμουδιστών αφεντικών του, οι οποίοι ανήκουν στον διεθνή σιωνισμό. Αν γονατίζει μπροστά στο μέγα διδάσκαλο σημαίνει ότι τον αναγνωρίζει ως ανώτερό του ή ως πνευματικό καθοδηγητή του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο αμερικανοσιωνισμός με το εκεί(USA) λόμπι του βγάζει κυβερνήσεις, και όχι μόνο εκεί θα πρόσθετα.
Εδώ ο Μπάρακ Ομπάμα φίλησε το χέρι και υποκλίθηκε στον πρόεδρο της Σαουδικής Αραβίας όταν πρωτοέγινε πρόεδρος των ΗΠΑ και το 98% όσων είδαν την εικόνα αυτή σίγουρα θα αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει εδώ, τι σημαίνει αυτό. Μόνο ο Λιακόπουλος είχε κάποια απάντηση από όσο ξέρω.
Μαυρη αδελφοτητα οι Δημοκρατικοι, Λευκη αδελφοτητα οι Ρεπουμπλικανοι.
Δημοσίευση σχολίου