Είναι μακράν ο ποιο «βρωμιάρης» δήμαρχος.
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι συντονισμένοι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Τουριστική Αστυνομία, με στόχο την αντιμετώπιση φαινομένων που υποβαθμίζουν την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.
Οι έλεγχοι επικεντρώνονται σε ζητήματα όπως παράνομη στάθμευση, επαιτεία, παραεμπόριο, καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων και άλλες παραβάσεις που επηρεάζουν τη λειτουργία του δημόσιου χώρου.
Διαρκής προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας της πόλης
Η Δημοτική Αρχή υπογραμμίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή, με σκοπό την εμπέδωση της νομιμότητας, τη βελτίωση της εικόνας του Ηρακλείου και την προστασία της ποιότητας ζωής για κατοίκους και επισκέπτες.
Τι party… Χορός εκατομμυρίων από τον Καλοκαιρινό σε μια από τις μεγαλύτερες εργολαβίες της ιστορίας.
Όχι μόνο παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο αλλά και με… κουκούλα
Διάβαση πεζών για... κάδους απορριμμάτων
«Έμφραγμα» στην καθαριότητα: Έλλειψη οδηγών και βλάβη στην πρέσα «φρενάρουν» την αποκομιδή
Ηράκλειο: Πόσες παραβάσεις του ΚΟΚ έχουμε μέσα σε 13 δευτερόλεπτα στον Γιόφυρο;




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου