Türkiye fans at 6am in the morning pic.twitter.com/oaVVCViuqX
— World Cup 2026 Daily (@TotalFootball) June 14, 2026
Παραμονές του εναρκτήριου αγώνα της Τουρκίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 κόντρα στην Αυστραλία (14/06, 07:00), ένα βίντεο που αφορά κάποιους παίκτες της εθνικής ομάδας έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τεράστιο σάλο.
Αναλυτικότερα, λίγες ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση της Τουρκίας σε Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια, διέρρευσε ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που έδειχνε τον Τσαγκλάρ Σογιοντσού και δύο ακόμα παίκτες, τα πρόσωπα των οποίων δεν φαίνονται, να καπνίζουν τσιγάρα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που μένει η αποστολή.
Το αποτέλεσμα είναι γνωστό . Οι Αυστραλοί τους έκαναν ρόμπες αφού τους κάθισαν δύο γκολάκια.
Αυτό όμως που επίσης σχολιάστηκε τις τελευταίες ώρες είναι η αν μη τι άλλο εξοργιστική εικόνα με χιλιάδες Τούρκους οπαδούς να έχουν κάνει… «sold out» σε αρχαίο ελληνικό θέατρο τα ξημερώματα της Κυριακής με φόντο το Καστελόριζο! Αλλά έχασε με 2-0 από την αξιόμαχη Αυστραλία, κάτι που προσγείωσε απότομα τους Τούρκους.
Τούρκοι γέμισαν αρχαίο ελληνικό θέατρο για το… Μουντιάλ! Η κατάληξη όμως τους προσγείωσε


3 σχόλια:
Γραψτε να ειστε προετιμασμενοι
"Οι ακροδεξιοί των άλλων χωρών ζουν μέσα σε ψευδαισθήσεις oσον αφορά τη Ρωσία,την οποία θεωρούν μια χώρα προπύργιο των Παραδοσιακών Αξιών, μια χώρα ορθοδόξου Χριστιανισμού, μια χώρα με λευκό ευρωπαϊκό πληθυσμό, όπου δεν επιτρέπεται στους μετανάστες να έρχονται σε τόσο μεγάλους αριθμούς και να κλονίζουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, όπως συμβαίνει στην Δυτική Ευρώπη. Αυτοί οι άνθρωποι-οι Ακροδεξιοί -δεν γνωρίζουν τίποτα για τη Ρωσία, δεν την έχουν δει ποτέ. Η Ρωσική Ομοσπονδία είναι μια χώρα Ατομικιστικών, Καταναλωτικών αξιών· μια χώρα Διαζυγίων, Αμβλώσεων και Απλήρωτων συζυγικών Διατροφών.
Μια χώρα στην οποία οι 8 στους 10 γάμους που τελούνται διαλύονται μέσα στα επόμενα 5-7 χρόνια. Μια χώρα ανεξέλεγκτης προσέλκυσης μεταναστών και μαζικής χορήγησης υπηκοότητας σε αυτούς. Μια κοσμική χώρα, με μειούμενη θρησκευτικότητα, με πτώση της προσέλευσης στις εκκλησίες και της τήρησης οποιωνδήποτε θρησκευτικών τελετουργιών, ιδιαίτερα μεταξύ των ορθοδόξων χριστιανών ή πιστών των υπολοίπων χριστιανικών δογμάτων.
Αν υπάρχουν κάποιοι που κρατούν ακόμη εδώ στη Ρωσία κάποιες θρησκευτικές παραδόσεις και πρακτικές, αυτοί είναι οι Μουσουλμάνοι και όχι οι χριστιανοί. Δηλαδή, πρόκειται για έναν αντι-κόσμο για τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς ακροδεξιούς, μόνο που οι ίδιοι δεν το αντιλαμβάνονται."
Αικατερίνη Σουλμαν, Ρωσίδα ακαδημαϊκός
Εγραψες τα μισα . Εχει ως εξεις οτανν τελειωσει το μουντιαλ θα αρχισουν ολλα να ειστε προετιμασμενοι
Δημοσίευση σχολίου