Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Επίδειξη δύναμης και αποπροσανατολισμού από τους πυρήνες της φωτιάς


Με μια πρωτοφανή επίδειξη δύναμης και ισχύος η οργάνωση "Πυρήνες της Φωτιάς", έβαλαν βόμβα στο θεωρητικά, ποιο καλά φυλασσόμενο σημείο της χώρας. Μπροστά στην Ελληνική βουλή στην πλατεία Συντάγματος, που κατά «σατανική σύμπτωση» την έδειχναν καιόμενη σε Φώτο φανατικοί τούρκοι σε γνωστό ελληνοτουρκικό φόρουμ (λινκ) . Στις 19:43, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και προειδοποίησε για την επίθεση. "Άκου προσεκτικά" είπε και τόνισε: "Σε 17 λεπτά θα εκραγεί βόμβα στη Βουλή. Δεν είναι φάρσα". Ο άγνωστος που τηλεφώνησε μπορεί να έδωσε 17 λεπτά διορία για την έκρηξη, ο εκρηκτικός μηχανισμός, όμως, εξερράγη στα 15 λεπτά. Η βόμβα που είχε τοποθετηθεί κατ΄αλλους σε κάδο, και κατ΄αλλους σε πρασιά, πίσω από το φυλάκιο του αρχιλοχία στο προαύλιο χώρο της Βουλής, ήταν μεσαίας ισχύος, περιείχε δυναμίτη ,ακαριαίο φυτίλι, και ήταν συνδεδεμένη με ωρολογιακό μηχανισμό. Οι εύζωνοι δεν αποχώρησαν από τις θέσεις τους παρότι ενημερώθηκαν για την τοποθέτηση βόμβας από τις Αστυνομικές δυνάμεις, που πρόλαβαν και διέκοψαν την κυκλοφορία γύρω από το Σύνταγμα. Από την έκρηξη, αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση δεκάδων μέτρων και συγκλόνισε την περιοχή του Συντάγματος, ενώ έγιναν ζημιές και έσπασαν τζάμια στο κτίριο της Βουλής. Σύμφωνα με τον Σκάι, ακολούθησε και δεύτερο προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το οποίο εκκενώθηκε από τους αστυνομικούς. Όμως Μετά και το νέο τηλεφώνημα, για ύπαρξη βόμβας στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, ( όπου κατά «σατανική» σύμπτωση είναι το στρατηγείο των ευρωπαίων τσογλανοντελιβεράδων των Βρυξελλών), ο πρόεδρος της δημοκρατίας μέσα στον πανικό του έκανε το λάθος και ζήτησε να απομακρυνθούν οι Εύζωνοι, και το οποίο έγινε. Oι αρχές προχώρησαν σε έρευνα του χώρου. Όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε την ανάλογη περιποίηση από τα διεθνή μέσα, καθώς και τις ανάλογες πολιτικές δηλώσεις.

Οι Δηλώσεις των «υπαιτίων»

"Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται", δήλωσε με μια φράση ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. (Δεν τρομοκρατείται, αλλά βάζει τα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε να μας τρομοκρατούν )

"Κάποιοι επιδιώκουν το φόβο και τον πανικό. Δε φοβόμαστε και δεν πανικοβαλλόμαστε. Η Βουλή είναι χώρος υψηλού συμβολισμού για τους Έλληνες. Είναι χώρος αφύλακτος και θα παραμείνει αφύλακτος. Η Αθήνα είναι μία πόλη ασφαλής και δεν θα γίνει στρατοκρατούμενη. ήταν το μήνυμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη μετά το συμβάν. ( Μωρέ όχι φοβάστε, κατουριόσαστε επάνω σας. Εάν δεν φοβάστε διώξτε τις πολυπληθείς φρουρές σας?)

"H βομβιστική επίθεση, που σημειώθηκε απόψε, σ΄ ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και στο Κοινοβούλιο, αποτελεί βαρύτατη πρόκληση κατά της έννομης τάξης της Ελληνικής Δημοκρατικής Πολιτείας. Πέρα από τον προφανή συμβολισμό της, η επίθεση αυτή στρέφεται συνολικά κατά της Ελληνικής κοινωνίας και πλήττει την εικόνα της χώρας μας διεθνώς, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.( Όχι κύριε στρέφεται κατά εσάς, Εσείς τα κάνατε σκατά.)

"Οι εγχώριοι τρομοκράτες ίσως πήραν την ιδέα από την ιστοσελίδα της τουρκικής επιχείρησης όπλων “ROKETSAN”, η οποία όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού δελτίου www.defencenet.gr, δείχνει τη Βουλή των Ελλήνων στις φλόγες… Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δεν φοβάται, δεν υποστέλλεται. Αντιθέτως χαλυβδώνει το φρόνημα και την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των υπονομευτών της", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΛΑΟΣ. «Για ποια δημοκρατία μιλάτε κύριε…. Παπαδόπουλε;»

Λέει το κουρδιστό πορτοκάλι, και έχει απόλυτο δίκιο.

Τους υπαλλήλους της Βουλής με τους 16 μισθούς, τους 300 χλιδάτους βουλευτές και το χαζοκάναλο της Βουλής, έβαλαν στόχο οι τρομοκράτες με τη βόμβα απέναντι από τη σουίτα που διέμενε ο Χριστοφοράκος. Από εδω ο ισχυρός άνδρας της Siemens έξυνε τ αχαμνά του περιγελώντας τους αστείους πολιτικούς άνδρες. Βγήκε ο Παπουτσής και μίλησε για χτύπημα στο ναό της Δημοκρατίας. Φυσικά δεν περιμέναμε από τον Παπουτσή και τους υπόλοιπους εθνοπατέρες που δεκαετίες τώρα ασελγούν σε βάρος της Δημοκρατίας, να παραδεχθούν τις δικές τους ποινικές-τίποτε λιγότερο -ευθύνες που οδήγησαν τη χώρα μας σ αυτή την άθλια κατάσταση. Γιατί για το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι απεσταλμένοι-ελεγκτές, αντιμετωπίζουν απαξιωτικά ακόμη και τους υπουργούς, δεν φταίνε οι πολίτες αλλά οι διεφθαρμένες διαχρονικά πολιτικές εξουσίες. Οι τρομοκράτες με τη βόμβα στη Βουλή στέλνουν ένα απλό μήνυμα: Μπορούμε να σας τινάξουμε στον αέρα ακόμη και στα κρεβάτια σας. Εκεί στις βίλες των βορείων και νοτίων προαστίων που απολαμβάνετε τα κλοπιμαία σας...

Εμείς θα συμπληρώσουμε μόνο ότι: Αναλόγως το τι λαός είμαστε, αυτή οι πολιτική κατάσταση μας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...