Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Διέσυρε τον Καραγκιοζοφέρη ο Σαμαράς στην Βουλή.



Κατά την δευτερολογία του στη συζήτηση στην Βουλή, ο Α. Σαμαράς είπε και τα εξής: «Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο για τον κύριο Καρατζαφέρη. Μία μικρή παρένθεση αξιοπιστίας μόνο. Να μας πει, για να δούμε αν μπορούμε να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε μαζί του, αν πράγματι πιστεύει αυτό το οποίο τον Μάρτιο του ’07 το είδαμε γραμμένο στα «Νέα» ως δήλωση δικιά του, ότι από τη στιγμή που γεννιέται σε ένα τόπο ένα παιδί, θα πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου τόπου που γεννήθηκε. Εάν αυτό συμφωνείτε, τότε δεν έχει καμία σχέση με τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις σας…»

Τι έλεγε ο Καραγκιοζοφέρης τότε στα ΝΕΑ και τον είχαμε κράξει και εμείς;

«Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα. Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του»

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=96&ct=1&artid=15348&nid=0

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«... θα πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου τόπου ...»

ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!
ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!

me είπε...

"Το σχόλιο σας έχει αποθηκευτεί και θα είναι ορατό μετά την έγκριση του ιδιοκτήτη του ιστολογίου." ???

Πως λέγετε αυτό...??? Λογοκρισία??? Άσε τα σχόλια ελεύθερα.

Μέντωρ είπε...

δεν υπαρχει καμμια λογοκρισια σε σχόλια εκτος εαν ειναι υβριστικα.Για να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα.Δεν ξερεις οτι παντα θα υπαρχουν και μερικοι που ξεφευγουν απο τον ...κανόνα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...