Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Καρατζαφέρη είσαι συνένοχος και συμμέτοχος για τον ΚΟΡΑΝΤΗ?


Eπειδή μπορεί να επικαλεσθείς άγνοια του γεγονότος σε ότι αφορά τον «νόμιμα» αστράτευτο πρώην διοικητή της Ε.Υ.Π ( και με άνωθεν εντολές για χορήγηση βουλευτικής ασυλίας ), νυν βουλευτή σου κο Κοραντή, σου αφιερώνουμε την «ανακάλυψη» του hellas-orthodoxy και που εμείς την αγνοούσαμε το παρακάτω δημοσίευμα του ΠΑΡΟΝ της 14/1/2007 και που υποδηλώνει ότι γνώριζες την δια της πλαγίας οδού απαλλαγής του από την στράτευση. Άρα είσαι συνένοχος και συμμέτοχος σε αυτή την «πατριωτική» συμπαιγνία.

Από τις πλέον συζητούμενες περιπτώσεις σκανδαλώδους παρερμηνείας του σχετικού νόμου υπήρξε, στο παρελθόν, του γενικού προξένου μας στη Φρανκφούρτη επί χούντας, Α. Ι. Κοραντή, που εξέδωσε πιστοποιητικό κατοίκου εξωτερικού στον γιο του για να απαλλαγεί της στρατιωτικής θητείας… Περίπτωση και αυτή, να εμφανίζεσαι… υπερπατριώτης στα μάτια των συνταγματαρχών της χούντας, να φακελώνεις «αντιστασιακούς», αλλά να «βαφτίζεις» τον γιόκα σου Έλληνα του εξωτερικού… Στη συνέχεια ο νεαρός βλαστός Κοραντής μυήθηκε στο «κλειστό οικογενειακό επάγγελμα», δηλαδή έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Εξωτερικών και έγινε κι αυτός διπλωμάτης… Έφθασε μέχρι τον ανώτατο βαθμό του πρέσβη και σήμερα είναι διοικητής της ΕΥΠ… για να επαληθευθεί το διαχρονικό… «στην Ελλάδα όλα γίνονται και από όλα γίνεσαι…». Από τους πιο ικανούς διπλωμάτες, ο πρέσβης Ι. Κοραντής πληρώνει βιαστικά όνειρα του πατέρα του (αμάρτησα για το παιδί μου, όπως θα τιτλοφορούσε το στόρι ελληνική ταινία…), ήταν όμως και ο ίδιος μυημένος στο «μεγάλο κόλπο» της στρατιωτικής απαλλαγής και τώρα τον συνοδεύει η «σκιά» του φυγόστρατου και με τον νόμο… Γεγονός πάντως είναι ότι στην Ελλάδα οι φυγόστρατοι είναι οι πλέον δακτυλοδεικτούμενοι… επιτυχημένοι.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=11966&colid=39&dt=2007-01-14

Με την ευκαιρία σου αφιερώνουμε την προχθεσινή παραίτηση του συνταγματάρχη ε.α Σπύρου Σταματόπουλου ο οποίος μεταξύ άλλων υπήρξε περιφερειάρχης ΚΡΗΤΗΣ, αλλά και πρωτοστάτης σε πολλούς αγώνες και «τρεξίματα» για τον ΛΑγΟΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, και μην βάλεις τα γνωστά παπαγαλάκια σου, για τις γνωστές μακακίες γιατί θα πάρεις την κατάλληλη απάντηση. Λίγος σεβασμός για όσους έσπασαν τα πόδια τους για το μόρφωμα σου ,δεν βλάπτει.

Προς: Πρόεδρον ΛΑ.Ο.Σ. Αθήνα, 10 Μαρτίου 2010

Κοιν: Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής

Κύριε Γ. Καρατζαφέρη,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε αναθέτοντάς μου συνεχώς από το 2007 μέχρι σήμερα πάντα κρίσιμες θέσεις στον κομματικό ιστό του ΛΑΟΣ.Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα σκληρά προκειμένου να υλοποιήσω το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του κόμματός μας προς τον ελληνικό λαό για ρήξη και ανατροπή του προδοτικού πολιτικού κατεστημένου. Είμαι δε περήφανος για το έργο και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στα πόστα τα οποία υπηρέτησα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πληγεί η αξιοπιστία του κόμματος αφού σε συνθήκες ηθικής, πολιτικής και εθνικής παρακμής, επικράτησης συγκεκριμένων πολιτικό-επιχειρηματικών ομάδων και οικογενειών οι οποίες δρουν εις βάρος του ελληνικού λαού, ιδίως των ασθενέστερων τάξεων, και του εθνικού συμφέροντος αλλά και των ενδεχόμενων κοινωνικών αναταραχών, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ο οποίος ευαγγελιζόταν και διακήρυττε ότι θα έκανε την ρήξη και την ανατροπή, συναινεί σε μία πολιτική που μακροπρόθεσμα δεν θα προάγει το καλό της πατρίδας μας μειώνοντας ακόμα και την Εθνική μας κυριαρχία. Επειδή αποφάσισα να αποστρατευτώ μετά από 28 χρόνια δυναμικής αλλά και αγωνιστικής πορείας στον ελληνικό στρατό, (υπέρ των στελεχών των Ε.Δ. και ευρύτερα των ένστολων τους οποίους το κόμμα σας δεν προτίθεται να στηρίξει), αφού δεν μπορούσα να ανεχθώ τη συνεχή Εθνική και Πολιτική παρακμή της πατρίδας μου, έτσι δεν θα μπορούσα να προδώσω σήμερα αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και όσους άλλους οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν και στήριξαν τους αγώνες μου για κοινωνική δικαιοσύνη και ανατροπή του σάπιου κατεστημένου, ακολουθώντας σας στην σημερινή πορεία του ΛΑ.Ο.Σ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον υπέροχο κόσμο, με τον αγνό και άδολο πατριωτισμό, ο οποίος στο συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ. τον Ιούνιο του 2009 με την ψήφο του με εξέλεξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής αυτού, επιπλέον να τον διαβεβαιώσω ότι τίποτα από ότι είχαμε οραματισθεί για την Ελλάδα μας δεν αναστέλλεται

Με εκτίμηση

Σπύρος Σταματόπουλος


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σταματοπουλος?αλλος αποστρατος.αυτοι φταινε για το χαλι του λαος κρητης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...