Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑ.Ο.Σ . Οργάνωση ΚΑΠΗ, με αποκλειστικές …νοσοκόμες



Όπως είχαμε πει χθες ξεκίνησε η …αναδιάρθρωση του αποκόμματος, με την επανατοποθέτηση - προσχώρηση του πρώην απομακρυνθέντος ως «αποτυχημένος γραμματέας οργανωτικού», ΚΛΕΙΔΕΡΗ ως… επιτυχημένου επανακάμψαντος. Καλά η υπόθεση σηκώνει πολύ …γέλιο. Το τι θα πει τώρα ο γραφικός ΣΙΔΕΡΗΣ τώρα που του παίρνει την θέση αυτός που σκυλόβριζε όταν έφυγε; Άστα να πάνε, το θέμα εξελίσσεται σε μεγάλη… κωμωδία.

Δίπλα στον μέγα επανακάμψαντα λόγω πεντακοσάρικου,( ο Σιδέρης μάθαμε ότι θα συνεχίσει να το παίρνει ) βάζει τον Ζαφειρόπουλο συνοδευόμενο από τρεις νοσοκόμες, διότι τόσες χρειάζονται να τον βάστανε για να πάει στον… καμπινέ ( εξ΄ου και το έξη νέα στελέχη) .Τα άλλα τρία θα φροντίζουν τα ..τρία του κλειδέρη και του άλλου γραφικού του Δέσκα. Στην επιτροπή Τ.Α τοποθετεί τον γνωστό… Φλωράτο το παιδί για όλες τις θέσεις και δουλείές, τον Αναστασόπουλο δηλαδή δυο από το υπαλληλο-υπηρετικό προσωπικό ,και τον ψευτοαριστερό ψευτοπατριώτη ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Που ήταν αυτός χαμένος;

Η από..θέωση όμως είναι, που βάζει τόοοοον πασίγνωστο καφετζή του χοντρού τον ΜΠΑΜΙΧΑ ( κόψτε τους τον βήχα μαυρίστε τον ΜΠΑΜΙΧΑ ). Το θυμόσαστε το σύνθημα του στις εκλογές; Στην ευαίσθητη θέση του Τομέα των αποστράτων Ε.Δ και Σ.Α. Δηλαδή βάζει έναν συνταξιούχο..τραπεζικό, στον τομέα των Ε.Δ. Εδω χρειάζονται …καρπαζιές.

Και μετά λέει ο χοντρός γιατί τον… κράζουμε.

Από το ρεπορτάζ

Νέος Γενικός Διευθυντής του κόμματος, αναλαμβάνει ο Βασίλης Γαλατιανός, Πολιτικός Επιστήμων, με σημαντική εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης. Ο κ. Γαλατιανός υπήρξε επί σειρά ετών, στενός συνεργάτης του διοικητή του ΟΓΑ κ. Παπαγεωργόπουλου επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας. Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής, Δημήτρης Σαρατσιώτης, αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ».

Τη θέση του Γραμματέα Οργανωτικού, αναλαμβάνει ο Γιώργος Κλειδέρης, με συμβούλους τους Ιωάννη Ζαφειρόπουλο (στρατηγό ε.α) και Σπύρο Δέσκα, οι οποίοι θα συνεπικουρούνται από ομάδα έξι νέων στελεχών.

Τη θέση του Γραμματέα Συνδικαλισμού αναλαμβάνει ο πρώην Πρόεδρος της Γ.Σ.Β.Ε.Ε., Γιώργος Κανελλόπουλος.

Την Κεντρική Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής πανεπιστημίου, Γιώργος Γαρουφαλιάς, ενώ την Γραμματεία Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου αναλαμβάνουν τρία στελέχη: οι κ.κ. Όθων Φλωράτος, Αλέξανδρος Οικονόμου και Μάνος Αναστασόπουλος.

Στον Σύμβουλο του Προέδρου, Απόστολο Μπαμίχα, ανατέθηκε, τέλος, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων του, η ευθύνη της οργάνωσης του Τομέα των αποστράτων Ε.Δ και Σ.Α, στον οποίο ο Πρόεδρος του κόμματος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γιά γέλια και γιά κλάμματα
η αναδιοργάνωση των κεντρικών
γραφείων του ΛΑΟΣ.
Δείχνουν τον πανικό του Καρατζαφέρη
από τις διογκούμενες αντιδράσεις
της λαϊκής βάσης κατά των νεοταξι
κών επιλογών του.
Φυσικά ,του είναι αδύνατον να
εμπιστευθεί ικανούς και έμπειρους
ανθρώπους αφού τους φοβάται.
Επιλέγει λοιπόν μόνον παλαιά υλικά
κατεδάφισης, ανθρώπους πολιτικά
αδρανείς και άρα ακίνδυνους γιά
την δική του ασημαντότητα που
έχουν ψυχοσύνθεση γκιαούρη.
Ο πιό κραυγαλέος διορισμός είναι
αυτός του Μπαμίχα. Ήτανε 2 χρόνια
Γραμματέας του κόμματος , δεν έκανε
και τίποτα το σπουδαίο, αλλά τώρα
αποδέχθηκε τον υποβιβασμό του ,
από στρατηγός σε λοχίας. Τούτο
σημαίνει ότι δεν άξιζε να γίνει
γραμματέας αλλά ούτε απλά σύμβουλος
του προέδρου.Σε τι πράγματα αραγες
τον συμβουλεύει ;

Ανώνυμος είπε...

Πρωτη φορα βλεπουμε καφετζη με..τζαγκουαρ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ,ψιτ παιδί τσάκω εναν.. ναι και οχι:Μάλλον ενα τσάι κεϋλάνης γιατί ο χοντρός πίνει...τσάι για τα...νεφρά του.Α ρε Μπαμιχα καζούρα που θα φας απο τις πεταλουδίτσες στα γραφεία.Θα σου φύγει το...κομποσχοίνι.

Ανώνυμος είπε...

Καροτσάκι η με καροτσάκι τον πάνε οι νοσοκόμες τον Ζαφειρόπουλο ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπαμίχα, γιατί δέχεσαι την μία
ξεφτίλα μετά την άλλη που σου
χώνει ο χοντρός ;
Γιατί δεν σηκώνεσαι να πας σπίτι
σου ; Μπας και δεν έχεις σπίτι
και σ εχει και κοιμάσαι στο υπόγιο
της Καλιρρόης, οπότε δικεολογείται
να φτιάχνεις και μερικους καφέδες
γιά να πατσίζεις ;

Ανώνυμος είπε...

Mπαμίχα, τον άλλο μήνα ανοίγουμε
καφενείο στον Άγιο Δημήτριο, οδός
Δημοκρατίας 112, τηλέφωνο δεν μας
βάλανε ακόμα, αν θελεις κάποια
απογέματα να σερβίρεις καφέ θα
σε περιμένουμε (μετά τις 9 του
Γενάρη θα μας βρης εκεί).
α, και να φέρεις και μερικές
αφίσες του προέδρου να τις
βάλουμε στον τοίχο για ντεκορ
καθότι χρήματα για κάτι πιό
σοβαρό δεν υπάρχουνε σημερα.


Γιάννης - Μπάμπης

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Δεν θα ασχοληθώ με τις γελοιότητες των "παρατηρήσεών" σας οι οποίες εκφράζουν το ήθος και το ύφος του γράφοντος, αναγκαίου στην διαχείριση τσοντόβιων ιστολογίων, αλλά στέκομαι σε ότι με αφορά. Η πολιτική και η προσωπική μου διαδρομή δεν μου επιτρέπουν να βρίζω όσους εξ αιτίας τους υπάρχει αυτό το μεγάλο πατριωτικό κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. Ιδιαίτερα δε ανθρώπους σαν τον Γιώργο Κλειδέρη που τα τελευταία 30 χρόνια, συμμετείχαμε σε κοινούς αγώνες. Ξεχάσατε "φίλοι" του Ιχνους ότι ΔΕΝ απομακρύνθηκα απο τη θέση του Γραμματέα Οργανωτικού, αλλά "έπεσα" πάνω στον αγώνα ενάντια στους λαθρομετανάστες (12/1/09) απο εγκεφαλικό που όμως δεν κατάφερε να με.. παροπλίσει. Δεν είναι καλό όμως αυτό το υβριστικό ύφος κατά όσων είναι κοντά στο ΛΑ.Ο.Σ δίχως λόγο κι αφορμή απλώς για να γράφουμε κάτι. Εδω η χώρα καίγεται κι εσείς ασχολείσθε ΠΩΣ θα βαρέσετε το ΛΑ.Ο.Σ.
ΑΛΛΟΣ είναι ο στόχος, το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και όσοι συνοδοιπορούν μαζί τους.
Οχι το ΛΑ.Ο.Σ που τους έχει κάνει τη ζωή... πατίνι.
Αργύρης Σιδέρης
Μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ

Ixnos είπε...

Σου εχουμε ξαναπει σιδέρη μην μιλας εδω για τσοντες γιατι μερικές απο τις πρωτες μάλιστα τσοντοβιες τις εχεται στο κόμμα σας και τις εχεται κανει και στελεχη.Αφησε το οτι απο τους πρωτους που πλασαριζαν κοριτσακια για τσοντες ηταν ο αρχηγος σου οταν ειχε την σχολή μανεκεν.Εαν δεν τα ξέρεις μην μιλάς.κακό τροπο βρηκες για αποπροσανατολισμο.Οσο για το "πατριωτικο" ρε παλιορεμαλι του πεντακοσαρικου μην το πιανεις στο στόμα σου γιατι βρωμίζεται την λεξη. παλιοπροδοτες του Δ.Ν.Τ εως εδω.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως διαπιστώνω ότι μέρα μέ τήν μέρα αρχίζουν ολοένα καί περισσότεροι ν'ασχολούνται μέ τό ΛΑΟΣ πού μονάχα ένα πράγμα μπορεί νά σημαίνει αυτό.Ποιό είναι αυτό τό πράγμα?Αφήνω τά σκεπτόμενα όντα νά τό καταλάβουν από μόνα τους ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...