Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Συσκέφτηκαν για να συμφωνήσουν, ότι…. «διαφωνούν»



Σε αυτή την πολιτική, συναίνεση δεν δίνω.( Αλλά δίνω… βουβή με την παρουσία μου)
Να δώσει εκείνος συναίνεση στην Ανάπτυξη, είναι θέμα εθνικής επιβίωσης. Ψηφίζουμε κάποια άρθρα, ( διότι έχουμε και μείς τις «υποχρεώσεις» μας) επειδή το επιβάλλει η κοινή λογική, Εργασιακό μεσαίωνα όμως δεν θα δεχθούμε.( Και..άλλο;)

Η Αλέκα Παπαρήγα, είπε στην Βουλή, ότι «ο δρόμος είναι ανοικτός, η Ελλάδα θα πτωχεύσει, θα χρεοκοπήσει και ένα μέρος των επιχειρήσεων θα βγουν πιο δυνατές, αλλά με τον λαό συντρίμμια » ( ξαπλωμένο στους καναπέδες του θα προσθέσουμε εμείς )

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού επανέλαβε ότι η σημερινή συνάντηση ήταν μια "σύσκεψη παρωδία", σημείωσε «ότι ήταν μια συνάντηση της εγχώριας τρόϊκα, που είναι έτοιμη να θυσιάσει και την κοινωνική συνοχή, αλλά και κατακτήσεις δεκαετιών». «Νομοσχέδιο εργασιακής, εθνικής και κοινωνικής ταπείνωσης» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο για τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής του προγράμματος στήριξης, και προειδοποίησε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: «Οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει. Όποιος πιστεύει πως μπορεί να βγάζει την ουρά του απ’ έξω κάνει λάθος».

“Ήμουν σημαιοφόρος της συναίνεσης, τώρα (δεν) θα γίνω όμως, και ο νεκροθάφτης της κοινωνίας” ( διότι αυτό επιτάσσουν οι..αφέντες μου) είπε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Με τον μόνο που θα συμφωνήσουμε παρ΄ότι διαφωνούμε κάθετα πολιτικά, είναι ο Τσιπρας, καθώς και με την στάση που κράτησε, της μη προσέλευσης του, στην γραφική σύσκεψη των κατ΄ευφημισμόν αρχηγών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...