Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Δυο συλλήψεις για εκβιασμό του Α./ΓΕΣ




Σε συλλήψεις δύο ατόμων ενός άνδρα, απόστρατου αξιωματικού του Στρατού και μίας γυναίκας κόρης απόστρατου της αστυνομίας, προχώρησε πριν από λίγο η αστυνομία! Και οι δύο κατηγορούνται για τις υβριστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο εναντίον του Α/ΓΕΣ και της κόρης του, αλλά και για τον τηλεφωνικό εκβιασμό που ακολούθησε τις αναρτήσεις.
Πριν από λίγο ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ.Σφακιανάκης πήγε στο υπουργείο Άμυνας και ενημέρωσε προσωπικά τον υπουργό Άμυνας και τον Α/ΓΕΣ. Οι συλλήψεις έγιναν λίγα 24ωρα μετά από τη μήνυση που είχε ο καταθέσει ο Α/ΓΕΣ, εναντίον αγνώστων με αποτέλεσμα την υπόθεση να αναλάβει εισαγγελέας. Το πρωί αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια των δύο τους συνέλαβαν και κατάσχεσαν τους υπολογιστές τους. Στο σπίτι του απόστρατου ο οποίος για 25 λεπτά δεν επέτρεπε στον εισαγγελέα και τους αστυνομικούς να μπουν,οι αστυνομικοί βρήκαν οθόνες υπολογιστή αλλά και ένα φορητό υπολογιστή κρυμμένο κάτω από ένα στρώμα.
Η υπόθεση "ανοίγει" αφού τώρα τα "λαγωνικά" της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υα μπορέσουν να "διαβάσουν" όλα τα μηνύματα που έστελνε και λάμβανε ο απόστρατος σε σχέση με αναρτήσεις που ήταν υβριστικές, συκοφαντικές ή και εκβιαστικές ακόμη. Ήδη πέραν του Α/ΓΕΣ που έχει κινηθεί δικαστικά, ετοιμάζονται κι άλλοι στρατιωτικοί απόστρατοι και εν ενεργεία να ζητήσουν ηθική δικαίωση για όσα είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο οι κατηγορούμενοι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε Ίχνος και στα δικά σου.

Ixnos είπε...

αντε και γαμησου ρε παλιομαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Τι απειλείται ρε κόπανοι. Του ΛΑΌΣ είναι ο εκβιαστής .Βάλτε τον σκασμό. Όλοι στα γραφεία τον ξέρουμε. Για σταματήστε γιατί μυρίζετε για προβοκάτορες

Ανώνυμος είπε...

θα μας πειτε το blog?

Ανώνυμος είπε...

Τυχερούλη Ίχνος, παρέα στον Σταματόπουλο θα κάνεις.

Ixnos είπε...

ξανα αντε και γαμησου παλιο μαλακα. Εσυ δεν κωλογλυφες τον σταματοπουλο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...