Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Θέλεις να γίνουν …συνιστώσες και στην Ν.Δ, ρε Κυριάκο;




Poystroπαρέμβαση, μητσοτακική έκανε ο Κυριάκος ,έξαλλου για αυτό έχει παραμείνει ,για να ροκανίζει αλλά …εντος των κομματικών πλαισίων. Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», αλλά και με κουβέντα που είχε με δημοσιογράφους, σεργιάνισε σε δυο επίπεδα πολιτικής στόχευσης, που δείχνουν ξεκάθαρα και τη στρατηγική που σκοπεύει να ακολουθήσει το επόμενο διάστημα: Απ’ τη μία, όρισε ως στόχο της γενιάς του,( και του σογιού του) των νεώτερων δηλαδή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, την επίτευξη της επανένωσης του χώρου της Κεντροδεξιάς, που παρουσιάζει σήμερα αμυχές, λόγω του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ταυτόχρονα όμως, και αυτός είναι ο δεύτερος πυλώνας της στρατηγικής του, δεν δίστασε να αγγίξει το θέμα που «καίει», δηλαδή, την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα από την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη. Και, ενώ μέχρι πρότινος η ρητορική του Κυριάκου Μητσοτάκη επικεντρωνόταν στη δική του παραμονή στη Νέα Δημοκρατία, σε πείσμα της εξόδου της αδελφής του, αυτή τη φορά, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Χαρακτήρισε λάθος την κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να ιδρύσει κόμμα στην παρούσα πολιτική και κοινωνική συγκυρία, και υπογράμμισε ότι η εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας θα την ήθελε να δίνει μάχες εντός των γραμμών της Παράταξης. Με όσα είπε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε το περίγραμμα μιας ατζέντας για το μέλλον. Και άνοιξε την πόρτα. Τόσο για το μέλλον της Κεντροδεξιάς, όσο και για την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη «στο μαντρί»!

Καλά τόσο ηλίθιο είναι αυτό μητσοτακέικο; Ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι την δεξιά δεν μπορεί να την αλώσει διότι το κολόσογο τους είναι ξένο σώμα για τους συντηρητικούς ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...