Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Καλά δεν υπάρχει άλλος εκτός του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ; Όλοι κότες είναι; Κο..Κο..Κο



Κίνηση διαμαρτυρίας εναντίον των τελευταίων πολιτικών επιλογών του κόμματος έχει ξεσηκώσει η επιστολή που έστειλε ο πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Αποστόλου. Η επιστολή Αποστόλου είχε ως αποδέκτη τα επίσημα όργανα του κόμματος (τον νυν γραμματέα Αδωνη Γεωργιάδη) και με αφορμή τα δυσμενή όπως τα χαρακτηρίζει αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κάνει αναφορά για πτώση 20 – 30% του ποσοστού σε σχέση με τις εθνικές εκλογές, για “συγκατοίκηση” του ΛΑΟΣ στην γαλάζια πολυκατοικία του Καραμανλή και της Μπακογιάννη και κατάληξη σε συγκατοίκηση στην …πράσινη μεζονέτα του Παπανδρέου και για βαθιές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην πορεία του κόμματος.

Το http://rodopinews.gr/?p=14191 του πήρε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων λέει. «Με την επιστολή αυτή έθεσα στο κόμμα τους προβληματισμούς μου που δεν είναι μόνο δικοί μου προβληματισμοί και το θέμα βλέπω να έχει πάρει μεγάλη έκταση γεγονός το οποίο με χαροποιεί γιατί έτσι μπορεί να διορθώσουμε κάποιες καταστάσεις οι οποίες έχουν φύγει από την γραμμή και τη σωστή τους θέση.»

«η ιδεολογία μας όπως χαράχτηκε μέσα από τα δύο τελευταία Συνέδρια (να υπενθυμίσω πως το 2006 ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέθεσε σε μένα να χαράξω την ιδεολογική πλατφόρμα του κόμματος) βλέπουμε να έχει αλλοιωθεί, κυρίως μετά την είσοδο του κόμματος στην Ελληνική Βουλή και αυτός είναι ο λόγος της επίσημης παρέμβασής μου».

«Λεγόμαστε Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερσμός και προσέξτε το «Λαϊκός». Θεωρείται πως είμαστε ένα κόμμα λαϊκό, αστικό, πατριωτικό. Θεωρώ λοιπόν πως μετά την είσοδό μας στην Βουλή έχουμε αρχίσαμε να ξεφεύγουμε από τις θεσμοθετημένες θέσεις μας»

« έρχεται λοιπόν η παρέμβασή μας να ζητήσουμε σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής ώστε να συζητήσουμε κυρίως το θέμα το ιδεολογικό αλλά και αυτό της πορείας μας στις τελευταίες εκλογές όπου θα έπρεπε να έχουμε συγκεντρώσει ποσοστά όχι ικανοποιητικά ποσοστά άρα κάτι έφταιξε. Εγώ λοιπόν ζητώ αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα που έχω ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και ως ένα από τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος αφού στο κόμμα με βρήκαν τόσο ο κύριος Βορίδης όσο και ο κύριος Γεωργιάδης ».

«Έκανα αγώνα κατά του μνημονίου, μίλησα δύο φορές πριν την ψήφισή του με τον πρόεδρο του κόμματος και προσπάθησα να τον αποτρέψω από την ψήφισή του στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν να συντασσόμαστε με αυτούς που έχουν φέρει σε αυτή την δεινή οικονομική κατάσταση τους μισθωτούς και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Δεν μπορεί ένα αστικό κόμμα να στρέφετε εναντίον της αστικής τάξης. Θεωρώ πως ο χρόνος απέδειξε πως δικαιώνομαι εγώ και όχι οι επιλογές του κόμματός μου στο θέμα της στήριξης του Μνημονίου και της Κυβέρνησης.»

«Αν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του κόμματος συγκαλούσαν την κεντρική επιτροπή θα μπορούσαμε να συζητήσουμε όμορφα και δημοκρατικά για αυτό το ζήτημα. Οι διεργασίες μίας κεντρικής επιτροπής θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα ιδεολογικό συνέδριο του κόμματος έτσι ώστε να αποφασιστεί αν θα πρέπει να συνεχιστεί η γραμμή που χαράχτηκε στα δύο τελευταία συνέδρια ή όχι.»

Εμείς ξαναρωτάμε τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ.

Υπάρχει και δεύτερη σκληρότερη επιστολή από την πρώτη του Αποστόλου; NAI η ΟΧΙ

Και για να τελειώνει το παραμύθι με τους διαφωνούντες, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, παλιοκότες. Τον δρόμο τον άνοιξε ο Αποστόλου .Και όχι στην ζούλα η στα …καφενεία, αλλά στην δημοσιότητα η διαφωνίες σας.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ . ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ . ΘΥΜΙΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕ .
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΘΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

τελικά μάλλον ενας διαφωνεί με την πολιτική του χοντρού

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΧΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΗ .ΜΠΡΑΒΟ ΧΟΝΤΡΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι νεοταξίτες Γεωργιάδης και Βορίδης άγουν και φέρουν τον ασθενή αρχηγό.
Γεωργιάδη ο Αποστόλου σε κατηγορεί για νεοταξισμό . Δεν θα απαντήσει μπουμπούκο ;
Ποιός σου το έδωσε το δικαίωμα να αλλοιώσεις την ιδεολογία του κόμματος . Στα τσακίδια να πουλήσεις κανά βιβλίο . Βλαμένε μπουμπούκο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...