Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Αρναουτάκης-Μαυρογιάννης: Μήνυσαν τα μπλογκς. Χέστηκε η φοράδα στ΄αλωνι



Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει πλέον το θέμα των συκοφαντικών δημοσιευμάτων-ανώνυμων και υπογεγραμμένων-σε βάρος του αιρετού Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του στενού του συνεργάτη και Διευθυντή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, Γιώργου Μαυρογιάννη. Χθες κατέθεσαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και πλέον θα διεξαχθεί έρευνα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Παράλληλα θα κατατεθεί αγωγή κατά συγκεκριμένων προσώπων αλλά και όσων ενδεχομένως προκύψουν από την έρευνα με την οποία θα διεκδικείται αποζημίωση για ηθική βλάβη. Τα δημοσιεύματα αυτά ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και «φιλοξενήθηκαν» σε διάφορα blogs είτε ανώνυμα είτε υπογεγραμμένα από συγκεκριμένα πρόσωπα.
Εντοπίστηκε Internet cafe στο Ηράκλειο
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν προκύψει στοιχεία που παραπέμπουν σε συγκεκριμένο Internet café στην πόλη του Ηρακλείου. Διαπιστώθηκε ότι τα επίμαχα σχόλια έχουν σταλεί από κάποιον που άνοιξε σελίδα στο yahoo με το ψευδώνυμο «Αβραάμ 72». Τα επίμαχα σχόλια που αναπαρήχθησαν άκριτα από διάφορα sites στρέφονται κατά κύριο λόγο σε βάρος του κ. Μαυρογιάννη και εστιάζουν στην καταγωγή του από τα Ζωνιανά.
«Δουλειές με …φούντες θα δίνει τώρα σε συγχωριανούς του ως ο στενότερος των συνεργατών του νέου Περιφερειάρχη» ανέφεραν μεταξύ άλλων. Οι δύο μηνυτές εκφράζουν την πεποίθηση ότι πίσω από αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα υποκρύπτονται σκοπιμότητες, ακόμα και οικονομικά συμφέροντα που ενδεχομένως προσπαθούν με «λάσπη» να εκβιάσουν καταστάσεις και να επιβληθούν.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσω ή να υποκύψω σε κανένα εκβιασμό. «Κάποιοι επιχειρούν με αθέμιτους τρόπους να σπιλώσουν την υπόληψη μου και να με συκοφαντήσουν προκειμένου να πλήξουν το κύρος και το ηθικό μου ανάστημα. Επιδιώκουν να με αποτρέψουν να συμμετάσχω στα κοινά και σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες, όμως δεν θα το πετύχουν» διεμήνυσε. Μοιραία πάντως ο διαδικτυακός «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα «συμπαρασύρει» και τον κ. Αρναουτάκη, τον οποίο μεταξύ άλλων «χρεώνουν» για το «…μαγαζάκι που έχουν στήσει». Ενδεικτικό είναι ένα από τα αποσπάσματα των επίμαχων δημοσιευμάτων: «και οι πάντες έχουν πάρει χαμπάρι το μεγάλο-καλοστημένο φαγοπότι της Περιφέρειας που ετοιμάζει η ομάδα του Αρναουτάκη μαζί με κουμπάρους-κολλητούς εργολάβους, για τη νέα καταλήστευση των δημόσιων και κοινοτικών κονδυλίων που θα εισρεύσουν μπόλικα στην Κρήτη …της πράσινης ανάπτυξης».

Aς αφήσετε τους εξυπνακισμούς , και να καταλάβετε ότι το διαδίκτυο ούτε φιμώνεται ούτε ελέγχεται. Μπορούσε κάλλιστα εφόσον έχετε στην διάθεση σας όλα τα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε της Κρήτης ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Ξέρουμε ότι σας έχει πιάσει ..άγχος διότι θα παιχτούν πολλά λεφτά στο τραπέζι και θέλετε να συμμετέχετε στο νέο φαγοπότι αλλά εμείς θα σας παρακολουθούμε πολύ-πολύ στενά για να ανακαλύψουμε τα τυχόν «στραβοπατήματα» σας. Το προηγηθέν φαγοπότι τελείωσε όπως και η ασυλία. Δεν καταλάβατε μάλλον ότι η εποχή της παντοδυναμίας σας πέρασε, και δεν πήρατε το μήνυμα των εκλογών αφού στο… «πράσινο Νησί» τρομάξατε να βγείτε.

Προς το παρόν αυτό που έχουμε για τον ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ και αν θέλει να το διαψεύσει είναι ότι όταν ήταν ευρωβουλευτής ψήφισε σε πρόταση του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ για την απομάκρυνση των τούρκικων στρατευμάτων από την ΚΥΠΡΟ, υπέρ της παραμονής τους, και αν το αρνηθεί, τα στοιχεία υπάρχουν. Αυτό δείχνει και την ..πατριδοφροσύνη του. Όλα τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...