Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Με τους άλλους τους..τρομοκράτες που θα επισκεφτούν την βουλή τι θα γίνει;



Mε τους παγκόσμιους τρομοκράτες που έρχονται να μας κατατρομοκρατήσου μέσα από την βουλή, την τρίτη και την πέμπτη, Δηλαδή τον Στρος Καν, και το αδελφάκι του τον Ολι Ρεν τι θα γίνει; θα τους “συλλάβουμε”; Aυτοί μπορεί να μην χρησιμοποιούν καλασνικοφ αλλά τα όπλα τους είναι ποιο..φονικά διότι αγγίζουν όλους μας, ακόμα και τα δισέγγονα μας.

Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από την αντιτρομοκρατική και σε δεύτερο κρησφύγετο στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά. Εισαγγελέας και πυροτεχνουργοί με μικροκάμερες εντόπισαν όπλα στο διαμέρισμα, το οποίο είχαν ενοικιάσει δύο φοιτητές από την Κύπρο. Μάλιστα είχαν δώσει ένα σημαντικό ποσό ως προκαταβολή.

Συγκεκριμένα, στη Νέα Σμύρνη βρέθηκαν 3 πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ, 3 υποπολυβόλα (δύο τύπου scorpion), 7 πιστόλια (glock, cz, baikal), 1 σιγαστήριας, γεμιστήρες, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 4 χειροβομβίδες, 50 κιλά εκρηκτική ύλη (Anfo εργοστασιακό), 200 γραμμάρια TNT, έντυπο υλικό και υπολογιστές. Το σημαντικό είναι ότι τα όπλα αυτά είναι ίδιου τύπου με αυτά απεικονίζονταν στην φωτογραφία της προκήρυξης, με την οποία είχε αναλάβει η «Σέχτα επαναστατών» την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια (19/7/2010).

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η βαλλιστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν σε λίγες ώρες. Έτσι θα διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν.Σάββα τον Ιούνιο του 2008, αλλά και σε αυτή του Σωκράτη ήταν πολύ κοντά.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γιάφκα ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...