Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Χέρι-χέρι οι εθνοπροδότες με τα κρατικοδίαιτα τσιράκια τους.



Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους .Εμείς γράφουμε στους @ρχεις μας, και το κάθε κρατικοδίαιτο τσιράκι της εξουσίας, και τον κάθε εθνοπροδότη.

Από το olympia. gr

Η ελεεινή μεθόδευση του “καλύτερου φίλου” του ΓΑΠ!

Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, ο Τριανταφυλόπουλος είναι ο καλύτερος φίλος του ΓΑΠ. Το πιο δημιουργικό δεκανίκι, το εργαλείο αντιπολιτευτικής προβοκάτσιας.

Όταν ο ΓΑΠ θέλει να ξεφορτωθεί κάποιον από την κυβέρνηση, τον αναλαμβάνει η “Ζούγκλα”. Έχουμε γράψει παραδείγματα. Τώρα όμως, το παιχνίδι χοντραίνει. Τα δύο απεχθέστερα όντα της Ελληνικής δημόσιας ζωής, ετοιμάζουν μία προβοκάτσια άνευ προηγουμένου με σκοπό την φίμωση και τον έλεγχο του διαδικτύου.

Έτσι εξηγείται και η …ανεξήγητη πονηριά της Ζούγκλας να λειτουργήσει “Blog” σε Ελληνικό ιστοτόπο, όταν η συκοφαντική δυσφήμιση στην Ελλάδα παρότι πλημμέλημα επιφέρει την άρση της ανωνυμίας!

Η μεθόδευση έχει ως εξής: Ο Πάγκαλος εγκαλεί την Ζούγκλα για τα ανώνυμα σχόλια εις βάρος του και ζητά τα στοιχεία των χρηστών… Προσέξτε, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ…

…Όπως ακριβώς θα συνέβαινε σε μία οποιαδήποτε εφημερίδα που θα δημοσίευε “ανώνυμη” επιστολή ή ανυπόγραφο άρθρο.

Γιατί το κάνει αυτό;

Μα γιατί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παριστάνοντας τον ήρωα, θα χρησιμοποιήσει το δεδικασμένο της απόφασης του πρωτοδικείου Πειραιά που δικαίωσε blogger παρότι είχε ταυτοποιηθεί. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!

Ο Πρώκτωρ Καρατζαφέρης το είπε προσφάτως, οπότε είναι νόμος:

Ο Πάγκαλος έχει ευφυΐα, χιούμορ, και προσωπικότητα.

Ο πάγκαλος είπε : Το μνημόνιο είναι ευτυχία και ευκαιρία για τον τόπο

Δεν φυσάει και ο αέρας να πάρει αυτό το παλιόπανο να ησυχάσουμε; Αναφερόμενος στην ελληνική σημαία. Λοιπόν Από τέτοιους εθνοπροδότες που τους στηρίζουν τα ξένα κέντρα για να αρπάξουν και να διαλύσουν την χώρα, όλα να τα περιμένει κάποιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...