Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Και μετά λέμε γιατί οι Αμερικάνοι είπαν να τα βρούμε μεταξύ μας;



Τι είπε ο πρόδοτης;
«Θα ήταν ευχής έργον να καταλήγαμε με τη σύμμαχο Τουρκία στη διαμόρφωση της ΑΟΖ στο Αιγαίο. Συζητήσεις γίνονται, αλλά η Τουρκία ακολουθεί τη γνωστή της τακτική και σε καμία περίπτωση δεν διευκολύνει ένα αποτέλεσμα τέτοιας μορφής».
 Εσκεμμένη «άγνοια» των όρων «ΑΟΖ» και «υφαλοκρηπίδας», καταδεικνύει σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Documento» ο αναπληρωτής υπουργεύων Εθνικής 'Αμυνας, Παναγιώτης Ρήγας. Με «Άγνοια» επικίνδυνη για το αξίωμα που κατέχει προετοιμάζει έδαφος για νέο κυβερνητικό deal με τη Τουρκία, αυτή την φορά για την ελληνική ΑΟΖ.
Μετά την «επιτυχία» εκχώρησης της Μακεδονίας, η οποία βέβαια έγινε για «πατριωτικούς λόγους» όπως αναφέρει (χαρακτηρίζει εμμέσως, πλην σαφώς, «εθνικιστή» και τον Ανδρέα Παπανδρέου, που απέρριπτε την εκχώρηση του όρου - και ότι αυτός συνεπάγεται «Μακεδονία» στα Σκόπια με την φράση: «Οι προηγούμενες κυβερνήσεις επένδυσαν στον ακραίο εθνικισμό και όχι στον πατριωτισμό, οδηγώντας την κατάσταση σε αδιέξοδο. Σήμερα, όμως, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο προς όφελος των Βαλκανίων, της Ελλάδας και της πΓΔΜ»).
Ποια είναι τα απίθανα και άκρως εθνικά επικίνδυνα, είπε για την «ΑΟΖ του Αιγαίου»; …. «Η επέκταση των χωρικών υδάτων είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά μας και εμείς θα αποφασίσουμε πότε και πώς θα το ασκήσουμε. Πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι για τη διαμόρφωση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ στο Αιγαίο απαιτείται συνεννόηση των δυο κρατών . Αρα ούτε κατά λάθος δεν πρόκειται να ανακηρύξουν ΑΟΖ). Αρα εδώ έχουμε ένα ζήτημα που πρέπει να λύσουμε με βάση τους όρους του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της Θάλασσας.
 
Τουρκικοί τυχοδιωκτισμοί επί χάρτου 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακου σημερινο σκηνικο στα ΚΕΠ. Πηγα να κανω μια εξουσιοδοτηση βλεπει την ταυτοτητα μου ο κομματικος φυτευμενος, ειναι λεει πολυ παλια ταυτοτητα δεν τη δεχομαι! ΡΕ ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ! Ακολουθησε ενας δεκαλεπτος σαματας.
Φιλε εβαλε τις σφραγιδες και τι γυριζει και μου λεει; Την επομενη φορα δεν θσ σε ξανα εξυπηρετησεω. ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΗ ΜΕ ΕΞΥΠΗΕΤΗΣΕΙΣ! ΦΩΝΑΞΕ ΤΗ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙΣ Ή ΟΧΙ;
Εγινε μια μικρη πουτανα εκεινη την ωρα απο παρτη μου, ξερεις τωρα τα γνωστα οι αλλοι απο τα γυρω γραφεια, ρε παιδια ενταξει ολα καλα.
Τι θελω να πω. Ο μαλακας ο Ελληνας εχει σκυψει το κεφαλι και το καθε αρχιδι την εχει δει τσιφλικας! Βρηκε ο μαλακας να πουλησει τρελλα στον αποτρελλο!

Ixnos είπε...

Ο ΜΑΛΆΚΑΣ είναι υποχρεωμένος να την δεχτεί διότι επίσημο έγγραφο δεν ακυρώνετε. Ακόμη και στο εξωτερικό ταξιδεύουν με τις παλιές εάν επιμείνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, αλλα ξερεις που μου τη βαρεσε περισσοτερο; Εχω περασει και απο το ταμειο ανεργιας στον ΟΑΕΔ, ολο Πακιστανοι μπαινοβγαινουν φιλε μου και δεν αντιμετωπιζουν το παραμικρο προβλημα! Και τους Ελληνες πανε να τους γαμησουν με το παραμικρο! Ρε παλιοπ ποσες βεβαιωσεις εχεις εκδωσει σε Αλβανους Πακιστανους Τυνησιους κλπ; Με τι χαρτια και τι εχεγγυα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...