Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Τσίπρας…Εεε …μην αρχίσετε τις σπατάλες.



Φθηνό σόου αλλά και μία απίστευτη ατάκα από τον Α. Τσίπρα στο Μάτι που πάγωσε τους πάντες. Ο Πρωθυπουργεύων επισκέφθηκε την περιοχή που κάηκε στα… κρυφά.
Εφτασε στο Μάτι υπο την συνοδεία και την επίβλεψη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Την ίδια ώρα δεκάδες αστυνομικοί δημιουργούσαν ένα τείχος ασφαλείας μπρος και πίσω του .
 Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια, στην προσπάθειά του λοιπόν να τους απαντήσει ο Τσίπρας, άρχισε να λέει ότι το σημαντικό είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα.
Και τότε γυρνώντας προς τη γυναίκα, χωρίς κανέναν προφανώς σεβασμό σε όσα εκείνη έχει βιώσει της είπε: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!». Ήταν τέτοιος ο κυνισμός της απάντησής του που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν» μέχρι και όσοι τον συνόδευαν στην επίσκεψη στο Μάτι.
Ένας από τους κατοίκους της περιοχής τράβαγε βίντεο και κατέγραψε την αδιανόητη απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργεύων σε μία γυναίκα που είδε την περιουσία της να χάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...