Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Η Αθήνα συστήνει στους Έλληνες πολίτες για την κηδεία του ήρωα Κατσίφα «αυτοσυγκράτηση» - «Κάντε πως κοιμάστε» -Την στιγμή που στις Βουλιαράτες οι αλβανικές Αρχές έχουν πάρει αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την κηδεία του 35χρονου Έλληνα ήρωα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, εκδίδεται οδηγία από τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη για όσους Έλληνες βρεθούν εκεί να επιδείξουν «αυτοσυγκράτηση»!

Και αυτό ενώ στα σύνορα η αλβανική Αστυνομία κάνει ότι μπορεί για να εμποδίσει την ελεύθερη πρόσβαση στους Έλληνες ομογενείς και Ελλαδίτες που θέλουν να παραστούν στην κηδεία.
Συγκεκριμένα, τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη κάλεσαν τους Έλληνες πολίτες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα να τιμήσουν τον νεκρό επιδεικνύοντας αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην οικογένειά του και στην τελετή.
Κάτι σαν το δόγμα αντιμετώπισης των ληστών σε περίπτωση που αυτοί εισβάλουν στα σπίτια των Ελλήνων: «Κάντε πως κοιμάστε» 
Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο αντίο στον 35χρονο θα πουν στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) οι γονείς, συγγενείς και φίλοι που αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες.

Iδιαίτερα αυξημένα είναι τα αστυνομικά μέτρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Κακαβιά, και ενισχύονται οι έλεγχοι σε οχήματα εκπροσώπων βορειοηπειρωτικών σωματείων, ενώ οι αλβανικές Αρχές εκφράζουν ανησυχία για ενδεχόμενα επεισόδια.

Eξι είναι τα λεωφορεία από την Αθήνα που θα φτάσουν στους Βουλιαράτες και τέσσερα λεωφορεία ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι Αλβανοί αστυνομικοί «έγδυσαν» Έλληνα στα σύνορα για να δουν τα τατουάζ του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να παραδώσουν την ελληνική σημαία!

 

Μυρίζει μπαρούτι για την κηδεία Κατσίφα: 4 προσαγωγές στην Κακαβιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...