Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Τζο....Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί.

Σε νέα λεκτική επίθεση κατά του Ρώσου ομολόγου του προχώρησε, από εκδήλωση στην Ουάσινγκτον, στο Κάπιτολ Χιλ, ο Τζο Μπάιντεν.
Σε εκδήλωση για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τη γιορτή των Ιρλανδών, στο Καπιτώλιο, ο Αμερικανός πρόεδρος για δεύτερη συνεχή ημέρα καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της Ρωσίας.
Ο Πούτιν είναι «δολοφόνος δικτάτορας, καθαρός κακοποιός, που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο εναντίον των ανθρώπων της Ουκρανίας»... Ο Μπάιντεν έχει αποκαλέσει επανειλημμένως τις τελευταίες ημέρες τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου» και «δολοφονικό δικτάτορα», μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Όμως..... οι τρεις προκάτοχοί του ο Μπάρι Χουσεΐν Σοετόρο γνωστός και ως Μπαράκ Ομπάμα, την επόμενη μέρα που έγινε πρόεδρος, διέταξε την εντελώς παράνομη κατασκευή 26 εγκαταστάσεων βιολογικών όπλων στην Ουκρανία….. ο Μπιλ Κλίντον γνωστός από την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας,και το άλλο καλόπαιδο ο Μπους που αιματοκύλησε την Μέση Ανατολή έχουν εισβάλει σε 9 χώρες σε 23 χρόνια, σκοτώνοντας 11 εκατομμύρια αμάχους.

 

Κίνα: Το ΝΑΤΟ έχει βομβαρδίσει 30 χώρες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

 

Όταν μιλάμε για εγκληματίες πολέμου, να βάζουμε και την φωτογραφία του Κίσινγκερ

 

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφα που αποδεικνύουν χρηματοδότηση των Η.Π.Α προς βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία

 

Οι οπαδοί του "Ερυθρού Αστέρα" έστειλαν το μήνυμα του Σερβικού λαού...

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΜΕ! ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΥΔΟΙ! «ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...