Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Τα έκοψε με το ....αλυσοπρίονο.

Αντιμέτωποι με ένα άκρως σοκαριστικό περιστατικό βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου οι γατροί στο ΠαΓΝΗ και συγκεκριμένα το ιατρικό προσωπικό των Ουρολόγων. 

30χρονος, ακρωτηριάστηκε στα γεννητικά του όργανα με αλυσοπρίονο ενώ εκτελούσε εργασίες. Το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι στα Χανιά οπότε ο 30χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί οι ιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μόλις σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του έκριναν ότι επείγει η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο ΠΑΓΝΗ ο νεαρός εισήχθη με ταχύτατες διαδικασίες στο χειρουργείο, όμως ο ακρωτηριασμός του είναι τόσο σοβαρός που κρίθηκε ως απολύτως κατεπείγουσα η αεροδιακομιδή του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αθήνας.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση ζωής όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 27χρονο από το ΠΑΓΝΗ και τον μετέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκης» από όπου παρελήφθη από Air Ambulance του ΕΚΑΒ και με τη συνοδεία γενικού ιατρού πετάει με προορισμό την Αττική.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να παρω ενα αλυσοπριονο πριν τεσσερα πεντε χρονια και ειδα αρκετα σχετικα βιντεο απο Skill, Huqsvarna και κατι επαγγελματιες ξυλοκοπους Αμερικανους που εκαναν βιντεο για ασχετους με τα αλυσοπριονα. Αυτοι, ολοι αυτοι, περα απο τον ειδικο ρουχισμο που φορουν, μαζευουν την καδενα του αλυσοπριονου ανα δεκα λεπτα λειτουργιας.... Και στο τονιζουν!
Αν δεις "σπεσιαλιστες παντογνωστες" Ελληνες ή Αλβανους που χρησιμοποιουν αλυσοπριονα να ρεγουλαρουν την καδενα, οχι στο δεκαλεπτο ουτε στο οκταωρο δεν το κανουν!
Και το βασικοτερο που τονιζουν ειναι να μην αγοραζει ο κοσμος αλυσοπριονα με κοντες λαμες, γιατι ειναι ακρως επικινδυνα για ακρωτηριασμους και δειχνουν το γιατι και πως την πατας.
Και αμα πας και τους τα πεις εδω στους σπεσιαλιστες, σου λενε ασε ρε μαλακα δεν ξερω εγω που εχω κοψει ολοκληρα δαση.
Χειροκινητο πριονακι και οποτε κοπουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...