Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Για όλα φταίνε οι ...Τούρκοι.

11,20 ευρώ / κιλό η φέτα, σήμερα. Χθες, είχε 10,60 - Το καλοκαίρι, είχε 8,50 ...

Βγάζουν σε ζωντανή σύνδεση τον Άδωνη (υπουργός Ανάπτυξης είναι ο Άδωνις, αν το ξέχασες) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, χθες, στον ΑΝΤ1. Και τον ρωτάει ο Χατζηνικολάου για τις οικογένειες που δεν τα βγάζουν πέρα λόγω ακρίβειας και έχουν κόψει γεύματα μες στη μέρα. Ο Άδωνις, πάντα σε... ζωντανή σύνδεση, απαντάει: «Ναι, έτσι είναι. Έχετε δίκιο. Αλλά δεν με ρωτήσατε για το τι κάναμε στη Νάξο με την Amazon!». «Το να σταματήσουν οι αυξήσεις γενικά, δεν υπάρχει περίπτωση»

 

Σε απόγνωση οι καταναλωτές με τις τιμές στα σουπερ μαρκετ – Καθε μέρα ακριβαίνουν όλα όλο και πιο πολύ

 

Αιτία πολέμου – Ο τουρκικός Στόλος θα συνοδεύσει το γεωτρύπανο στις ακτές της Κρήτης – “Οι λιβυκοί υδρογονάνθρακες αξίζουν τρισ. δολάρια “

 

Ν.Μπαχτσελί: Η κυριαρχία των Δωδεκανήσων και των νησιών του βορείου Αιγαίου ανήκει και νομικά πλέον στην Τουρκία!

 

Ώρα μηδέν με Τουρκία, τελείωσαν για όλους τα ψέματα – Τούρκος αναλυτής: «Θα πλήξουμε σίγουρα στρατιωτικά την Ελλάδα – Θα ανέβουμε σε νησιά»!


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτες οι τιμες ειναι της πλακας, τα χειροτερα ειναι μπροστα μας με το νομο που ψηφισαν χθες για τις κατασχεσεις. Οπου χρωστας εστω και για τρεις μερες θα σου ερχεται η αναπαντεχη! Στην αρχη βεβαια θα ειναι καπως ανεκτικοι γιατι ειναι δημοκρατες- αλλοιμονο- αλλα οπως σιγουρα δεν γνωριζει ο παντα ενημερωμενος νεοελληνοραγιαδακος του φραπεδισταν, μεχρι το 2030 δεν πρεπει να υπαρχει ιδιωτικη περιουσια! Ψηφισμενα ολα αυτα στα παγκοσμια φόρα.
Ποσο εχουμε τωρα, 2022 και σε δυο μηνες 2023; Ενταξει αργει το... 2030

Ανώνυμος είπε...

Φταινε οι έξεις. Τούρκοι, Υγειονομικοι σε αναστολή, Ρώσοι, Ρωσόφιλοι , Φιλοπουτινικοί, αντιεμβολιαστες, αντινεοταξιτες και οι πατριώτες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ 2 ΚΙΛΟ ΛΈΕΙ
ΝΤΟΠΑ! ΦΆΤΕ! ΦΦΦΑ! ΤΕ! ΩΡΕ! ΠΟΥ! ΠΆΝΕ... ΓΚΟΥΑΝΤΆΝΑΜΟ ΠΑΝΕ?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...