Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Μα καλά τι γίνεται σε αυτό το μεγαλομπουρδέλο;

 

Ο Τζανακόπουλος ρώτησε τον Κουμουτσάκο «μου κάνετε παρατήρηση;» που απάντησε καταφατικά «ναι, σου κάνω παρατήρηση», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητάει τον λόγο, λέγοντας «τι είστε; δεκανέας; λοχαγός;».

Τότε, ο Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «μαύρες σακούλες» με λεφτά. Ο Τζανακόπουλος τον ρώτησε «καλά δεν ντρέπεστε λίγο».

«Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνατε», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η κατηγορία οδήγησε στην έκρηξη του Τζανακόπουλου που είπε στον Κουμουτσάκο: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Αλήτη; Που θα μου πεις ότι τα έπαιρνα;».

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό, ωστόσο διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν κατηγόρησε προσωπικά τον Τζανακόπουλο. Όμως, ο Τζανακόπουλος επέμεινε, ενώ του είπε ότι θα τον μηνύσει. «Θα τη λάβεις (σ.σ. τη μήνυση) αύριο το πρωί», του είπε χαρακτηριστικά. Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει, το κανάλι αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις με τον καυγά να συνεχίζεται εκτός αέρα πλέον.

 

Αρχίζει το 3ημερο "ξεγύμνωμα" του παρακράτους! Εκβιασμοί και "ιδιαίτερες στιγμές" υπουργών - δικαστών - δημοσιογράφων - μητροπολιτών και επιχειρηματιών στα αρχεία του Μαξίμου από τις υποκλοπές της ΕΥΠ και του Predator. Πολιτικός αρχηγός έχει στα χέρια του ηχητικό υλικό συνομιλίας υπουργού με "νονό της νύχτας".

 

Μια φοβερή καταγγελία αναγνώστη για τα «ναρκωτικά στο Κολέγιο Αθηνών» που ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ! «Ο γιος της τηλεπαρουσιάστριας, ο γιος του εφοπλιστή...

 

ΑΣΥΔΟΤΑ ΤΑ 4 ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΣΤΗΝΕΙ ΝΕΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΄89, «ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ.

 

SOLIDARITY NOW: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ «ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ» ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ! ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ, ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ! 

 

Είπαμε: Δεν υπάρχει βρωμιά, πλέον, που να μην είναι ανακατεμένη μία... Όλγα !

 


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολως τυχαιως...

Ο δισεκατομμυριούχος διεθνιστής Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε την Αυστραλία να είναι έτοιμη για την επόμενη πανδημία, η οποία θα μπορούσε να είναι… ανθρωπογενής και πολύ πιο βάναυση.

https://www.el.gr/nea-taxh/bill-gates-erchetai-nea-pnadimia-tha-einai-anthro/

Σε συναγερμό οι αρχές της Αυστραλίας: Εμφάνιση κουνουπιών που μεταφέρουν έναν άγνωστο ιό

https://www.pronews.gr/ygeia/se-synagermo-oi-arxes-tis-aystralias-emfanisi-kounoupion-pou-metaferoun-enan-agnosto-io/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...