Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ! ΜΕΣΑ ΣΕ ένα (τρελό) δίλεπτο η Χρονοπούλου τίναξε το ΠΑΣΟΚ στον αέρα...

 

«Σαρδάμ» λέει ότι έπαθε η Ε.Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ και είπε ότι «Θα ρημάξουν στους φόρους την μεσαία τάξη»

 

 

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ!!! Ελένη Χρονοπούλου: Θα μειώσουμε κάποιους φόρους και θα… αυξήσουμε κάποιους άλλους. Είναι σαν το 0%+0%=14%, που έλεγε στους εργαζόμενους ο μπαμπάς του Κούλη, Κων. Μητσοτάκης, προκειμένου να τους πείσει ότι για κάθε εξάμηνο με 0% αύξηση στα εισοδήματα τους, θα έχουν κερδίσει 14%!

 

Μετά την Ε.Χρονοπούλου «χτύπησε» και ο Π.Δουδωνής από τοΠΑΣΟΚ: «Θα φορολογήσουμε μερίσματα εταιρειών άνω των 100.000 ευρώ κατά 15%»!

 

 

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Επαναφορά τεκμηρίων για ελεύθερους επαγγελματίες...

Χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίας από τηνν ερχόμενη Πέμπτη

 

Όταν ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Καζαντζίδης μπινελίκωνε στην TV το ΚΚΕ

 

Ενας προφήτης, μα τι προφήτης -

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ότι θα έχανε με μεγάλη διαφορά ή να το πούμε διαφορετικά ότι πρέπει να χάσει με μεγάλη διαφορά, δεν τον είχαν ενημερώσει.
Για σήμερα, 21/2 στις 11:30 έχει προγραμματιστεί το ραντεβού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», σε μια συνάντηση που φαίνεται να επιβεβαιώνει το κύρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο διεθνές πεδίο και συγκεκριμένα στον αμερικανικό παράγοντα, δεδομένου ότι δεν υπήρξε αντίστοιχη συνάντηση του κυρίου Μπλίνκεν με στελέχη της τουρκικής αντιπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

Μόνοι τους καρφώνονται.

Ανώνυμος είπε...

Πολύς λόγος για τους «μεσαίους» και τους «μικρομεσαίους» που όπως λένε όλα τα κόμματα εξουσίας «βγάζουν κυβερνήσεις». Αρκετοί έχουν σπεύσει να ερμηνεύσουν τις βαρύτατες εκλογικές απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμπεριφορά αυτής της τάξης, μετά από τη δήλωση Κατρούγκαλου.
Ποιοι είναι οι «μεσαίοι» και οι «μικρομεσαίοι»; Αυτό φαίνεται ότι είναι …αδιευκρίνιστο. Γιατί αν πιστέψουμε τα όσα υποστηρίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης μικρομεσαίοι είναι και όσοι διαθέτουν περιουσία 1,5 εκατομμύριο ευρώ!!! Όχι αυτοί δεν είναι μικρομεσαίοι ,ούτε καν «μεσαίοι» στην Ελλάδα του 2023. Είναι πλούσιοι ,είναι ευκατάστατοι , είναι άνετοι οικονομικά και πάντως μικρομεσαίοι δεν είναι
Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν ήταν …γκάφες αυτά που είπαν η Ελένη Χρονοπούλου και ο Παναγιώτης Δουδωνής για τις αυξήσεις φόρων που θέλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ με το έναν ή τον άλλο τρόπο. Για αυξήσεις στους φόρους που «πλήττουν την μεσαία τάξη» μίλησε η πρώτη αλλά πριν ακόμη το αποδώσουν σε …σαρδάμ ήρθε ο δεύτερος για να πει φόρα παρτίδα, όπως ακούσαμε, ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει αύξηση της φορολογίας από το 5% στο 15% για τα μερίσματα των επιχειρήσεων άνω των 100.000 ευρώ. Δεν ήταν γκάφες αλλά τα καινούργια “δώρα” του γιδοβοσκού Νίκου Ανδρουλάκη, αυτή τη φορά, για την αυτοδυναμία στον Κούλη. Ο Δουδωνής εξάλλου, προέρχεται από τη ΝΔ και την ΟΝΝΕΔ, υπήρξε δημόσιος υποστηρικτής του Κούλη -και …φυτεύτηκε στο ΠΑΣΟΚ ως δεκανίκι. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ποια είναι και η Ελένη Χρονοπούλου.
Η ιστορία αυτή θυμίζει γενικότερα ό,τι έγινε με τον Κατρούγκαλο και τη Φωτίου στον ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν από τις προηγούμενες κάλπες. Και μπορεί η πρώην υπουργός με τα γεμιστά να πέταξε την κοτσάνα της για τη μεσαία τάξη και το εισόδημα των πέντε χιλιάδων ευρώ από ασχετοσύνη και βλακεία αλλά ο Κατρούγκαλος όσα είχε πει τα είπε στο πλαίσιο του σχεδίου που γενικότερα είχε καταστρωθεί υπό τον Αλέξη Τσίπρα για να υποβοηθηθεί ο Μητσοτάκης να κερδίσει τις εκλογές. Το μόνο που τους…ξέφυγε ήταν η διαφορά για την οποία δεν υπολόγισαν ότι θα φτάσει σε τέτοια μεγέθη αφού άλλωστε ο Κούλης αφού του έστρωσαν το χάλι δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να μεγαλώσει όσο μπορούσε περισσότερο υπέρ του τη διαφορά, κάνοντας την νοθεία με τις τελευταίες και σύγχρονες μεθόδους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...