Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Κασιδιαριάδα.

Ο τσεκουράτος υπουργός επικρατείας εμφάνισε μια αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τους Σπαρτιάτες που εισέρχονται  στην Βουλή, χωρίς να δείχνει μια ξεκάθαρη στάση απέναντι τους.

«Προς αξιολόγηση» και «Στην παρούσα φάση δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο», τον ακούω τον προβληματισμό σας». ήταν οι απαντήσεις του Μάκη Βορίδη για το κόμμα του Βασίλη Στίγκα που για αρκετά χρόνια ήταν στα κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και είχαν συνυπάρξει κάτω από την ίδια πολιτική στέγη.

Tο πολιτικό σύστημα θα υποπέσει σε νέο λάθος. Αναζητώντας νομικές διαδρομές για να καταστήσει άκυρη την εκλογή των Σπαρτιατών. Ενός κόμματος που ψήφισαν 242.000 Έλληνες.

Δεν είναι αυτό Δημοκρατία. Η Δημοκρατία επιβίωσε διαμέσου των αιώνων και υπερασπίζεται τις ιδέες της. Δείχνει ανοχή σε εκείνους που την αμφισβητούν. Και τα άκρα τα αντιμετωπίζει στην κοινωνία, ακυρώνοντας τους λόγους ύπαρξής τους. Όχι στα δικαστήρια.

 

 

Σπαρτιάτες: Μπορεί να ακυρωθεί η εκλογή τους αν αποδειχθεί η σχέση με τον Κασιδιάρη; – Τι απαντά συνταγματολόγος.

 

«Το φυσάνε και δεν κρυώνει» για τους «Σπαρτιάτες» και «φαντασιώνονται» ακύρωση της απόφασης του Α’ Τμήματος του Αρείου Πάγου

 

Ούτε με σόδα δεν μπορούν να το χωνέψουν οι αριστεροί αυτό που έγινε...

 

 

Μ.Βορίδης για «Σπαρτιάτες»: «Αξιολογούμε τα όσα είπε ο πρόεδρός τους περί στήριξης από τον Η.Κασιδιάρη»

 

 το πρώτο δείγμα «συμβίωσης» νέας κυβέρνησης και ακροδεξιάς...

 

H ΝΔ απεργάζεται προσφυγή στο Εκλογοδικείο για Σπαρτιάτες… αλλά η προκήρυξη νέων εκλογών… θα είναι κόλαφος

 

Ακροδεξιά: Γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ψηφίζουν


Ξεγελάστηκε ο Άρειος Πάγος με τους Σπαρτιάτες;



Μιχάλης Γαυγιωτάκης: Από το πλευρό του Βύρωνα Πολύδωρα... στους “Σπαρτιάτες”!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Εγώ δεν θα έβαζα ακριβώς στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε» δήλωσε ο νέος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή. «Αυτό θα το δούμε. Γιατί, προσέξτε, τους πιο πολλούς δεν τους γνωρίζουμε»
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση του Βορίδη, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του αρχηγού των Σπαρτιατών που ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη, περιορίστηκε να πει: «Αυτά όλα είναι ζητήματα που προφανώς έχουν πέσει στην αντίληψή μας και είναι υπό αξιολόγηση». «Σε νομικό επίπεδο δεν υπήρξε καμία αδυναμία, εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο που είχε το κοινοβούλιο να παρέμβει και ο Κασιδιάρης δεν έχει συμμετάσχει στις εκλογές»,

Ανώνυμος είπε...

Εμπλεξαν οι φανέλες με τα σώβρακα. Ο συνέταιρος και δικηγόρος του Μιωνή συνεργάζεται με τον Βορίδη, που ο Μιωνής τον κατηγορεί ως Ναζί, αντισημίτη και αρχηγό εκβιαστών!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...