Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Μια από τα ίδια από τον Αρειο Πάγκο.

Συνεχίζεται ο αντιδημοκρατικός κατήφορος που έχει λάβει το εγχώριο πολιτικό σύστημα, απόλυτη απόδειξη του οποίου είναι ο νέος, αναίτιος αποκλεισμός τόσο του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του συνδυασμού των ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Ειδικότερα, με ομόφωνη απόφαση η Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου έκρινε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του εκλογικού νόμου για τη συμμετοχή του Συνασπισμού Ανεξάρτητων Υποψηφίων Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία” με τον οποίο δήλωσε υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Οι αρεοπαγίτες “έκοψαν” για 2η φορά τον Ηλία Κασιδιάρη, χωρίς να ανακοινώσουν το σκεπτικό τους.

Επισημαίνεται πως το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου προχώρησε σήμερα στην ανακήρυξη των κομμάτων τα οποία νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Από τον Άρειο Πάγο «κόπηκαν» 12 κόμματα, κ.λπ., από τα συνολικά 44 που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχαν δηλώσει συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 35 κόμματα, οι 5 συνασπισμοί κομμάτων, ο ένας συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων και 3 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι (συνολικά 44).

 

Ποια κόμματα θα συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές και ποια «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...