Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Με συνοπτικές διαδικασίες...Χαρδαλιάς

«Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Οτι δεν έκανε το ”υπηρετικό προσωπικό Μητσοτάκη” (εξαγορασμένα ΜΜΕ), το κατάφεραν απόδημες Ελληνίδες: ”Πέταξαν” τον διαπλεκόμενο, διεφθαρμένο περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Γλένταγαν στο ”Ζάππειο” (αυτό το ”Ζάππειο” επί κυβέρνησης ΝΔ, κατάντησε… ”σκυλάδικο”) και παρέσυραν τον περιφερειάρχη σε χορό ”ζεϊμπέκ” με το άσμα «βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τις ώρες που θρηνούσε η Ελλάδα για θύματα και βιβλικές καταστροφές εξαιτίας πυρκαγιών (27 Ιουλίου).

Πολλαπλά τα σκάνδαλα του Πατούλη (και οικονομικά), αλλά τα εξαγορασμένα ΜΜΕ Αθήνας, το είχαν ”βουλώσει” για να μην χαλάσει η ”εικόνα” του Κούλη και της ΝΔ…

 

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ! Εγκατέλειψε την εκλογική κούρσα ο Πατούλης...

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επισήμως υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής

 

Ένας «αντάρτης» του γλυκού νερού που τον κρατάνε με το Predator χειροπόδαρα! Απέσυρε την υποψηφιότητα του από την περιφέρεια Αττικής ο Πατούλης με αντάλλαγμα την ποινική ασυλία για τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έχει κάνει. Το Colpo Grosso του 1 δις με τα εργοστάσια ανακύκλωσης σκουπιδιών στην Αττική, το «παιχνίδι» που έκανε με τον Μυτιλιναίο και η οργή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΛΙΑΛΙΑΣ
ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΕ ΚΑΛΆ ΚΑΛΆ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ ΜΕ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ ΔΙΑΒΟΛΙΑ.
ΤΏΡΑ ΠΆΕΙ ΓΙΑΛΛΑ ΧΑΖΑΡΟΚΟΛΠΑ
ΣΤΑΘΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΆΤΣΑΣ
ΤΩΝ ΒΟΥ ΠΟΥ
ΑΑΑΛΛΗ ΧΑΖΑΡΑ ΑΠΟΚΕΙ.

ΓΜΣΤ Α!

ΕΛΛΑΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΆ ΧΑΖΆΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όσοι ενοχλούμεθα από την τραγική κατάσταση της χώρας είμαστε ελάχιστη μειοψηφία. Η πλειονότητα αρέσκεται στο οθωμανικό συνοδευόμενο με πόνο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...