Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Τον φτύνουν και νομίζει οτι ψυχαλίζει.


 

Του χάλασαν τη φιέστα και  βγήκε ο ναζί από μέσα του. Για κάθε διαμαρτυρία του λαού απαντά: Έχω πάρει μόνος μου 68.000 σταυρούς. Και τι σημαίνει αυτό ρε καραγκιόζη.......επειδή βρέθηκαν 68.000 μαλάκες έχεις το δικαίωμα να τα κάνεις όλα πουτ@να; Τι πίστευε ο Άδωνις; Ότι τα ανθρωπάκια δε θα απαντήσουν; Ότι θα τον φοβηθούν; Τα ανθρωπάκια& σου απάντησαν Άδωνι. Και τώρα τους φοβάσαι εσύ. Γιατί τα ανθρωπάκια νοιάζονται για τη δημόσια υγεία και  εσύ για την καρέκλα σου. Τα ανθρωπάκια θα σε ρίξουν.

 

Άδωνις: Αδιανόητη επίθεση σε εργαζόμενους που τον αποδοκίμαζαν – «Ανθρωπάκια, ελάτε αν έχετε τα κότσια»(video)


 

 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΟΧΟ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Πάλι βγήκε το δεκανίκι να στηρίξει τον Κούλη

 Μονάχα η χλεύη και η περιφρόνηση του αξίζουν...... Όταν ο Καρατζαφέρης μιλάει για ήθος είναι σαν να μιλάει ο Κούλης για πάταξη της οικογενειοκρατίας θ Τσίπρας για ειλικρίνεια και εντιμότητα κι ο Κασσελάκης για ανδρισμό !

 

 Ο Καρατζαφέρης ξεμπροστιάζει τον Βελόπουλο και τον Κασσελάκη .


Για να γίνει κάποιος αρχηγός πρέπει να έχει τα συστατικά του Π.Ε.Χ.Η.: Παιδεία, Ευφυΐα, Χαρακτήρα, Ηθος. Όλα αυτά τα έχει ο... Φίλιππος Καμπούρης για αυτό τον έκανα αρχηγό.  Ο Βελόπουλος έχει το ένα από αυτά, την ευφυΐα. Δεν έχει τα άλλα, ως εκ τούτου δεν κάνει γι’ αυτό τον ρόλο,

 

Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δανίκα: «Έχω μια ατάκα για όλα τα παιδιά μου»


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Χτύπησαν οι σύγχρονοι Μοροζίνιδες.

Η μεγαλύτερη, ίσως, προσβολή στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία για το μνημείο της Ακρόπολης συντελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Μετά το κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου για το κοινό, έλαβε χώρα ένα απαράδεκτο event, όπου άγνωστοι επισκέπτες περιηγήθηκαν στον λόφο της Ακροπόλεως παρουσία… μασκαράδων! Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά την παράδοση της ολυμπιακής φλόγας, που ντύθηκαν στο ενδυματολογικό στιλ της υπουργού Πολιτισμού Λίνας TσιΜενδώνη ήρθε το «κερασάκι στην τούρτα» με τους… χλαμυδοφόρους που πόζαραν στον Παρθενώνα, μετατρέποντας τον ναό σε… Bollywood για Ινδούς εκατομμυριούχους που επισκέφθηκαν τον Ιερό Βράχο έπειτα από πρόσκληση του Μητσοτάκη.

Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης μετατράπηκε σε… ξέφραγο αμπέλι, με τουρίστες που περιφέρονταν ανενόχλητοι με χλαμύδες, περικεφαλαίες και ασπίδες, δείχνοντας ασέβεια στο παγκόσμιο ιστορικό μνημείο. Τουρίστες που είχαν βάψει λευκά τα πρόσωπά τους έκαναν… πασαρέλα το απόγευμα του Σαββάτου στην Ακρόπολη, την οποία έχει φροντίσει να… ασφαλτοστρώσει εδώ και χρόνια η υπουργός Πολιτισμού.

 

Ινδοί χλαμυδοφόροι κατέκλυσαν την Ακρόπολη

 

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!

 

Ποιος έδωσε την εντολή να είναι η μπάντα του Λιμενικού στο κιτς σόου στην Ακρόπολη

 


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...