Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Τον νου σας στα μωρά.

H Johnson & Johnson ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα πληρώσει 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει σχεδόν όλες τις χιλιάδες αγωγές στις ΗΠΑ που ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα με βάση το ταλκ προκάλεσαν καρκίνο των ωοθηκών. Περίπου το 99% των αγωγών που σχετίζονται με το ταλκ που κατατέθηκαν κατά της J&J και των θυγατρικών της προέρχονται από καρκίνο των ωοθηκών. Η J&J είπε ότι οι υπόλοιπες εκκρεμείς αγωγές σχετίζονται με έναν σπάνιο καρκίνο που ονομάζεται μεσοθηλίωμα και θα αντιμετωπιστούν εκτός του νέου σχεδίου διευθέτησης. Ο φαρμακευτικός κολοσσός είπε ότι έχει ήδη επιλύσει το 95% των αγωγών μεσοθηλιώματος που έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα.

 

H Johnson & Johnson πληρώνει αποζημιώσεις 6,5 δισ. δολάρια για το παιδικό ταλκ που προκαλεί καρκίνο!

 


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Γεμίσαμε καλόπαιδα.

Greek Mafia: Αυτοί είναι οι 8της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται στους θανάτους Σκαφτούρου, Ρουμπέτη,Μουζακίτη


Οι 3 φορές που κατέθεσαν (προς το παρόν) και όσα θυμούνται με «δόσεις» οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Ε67» - «67Β» και «67ΣΤ»! Όσα είπαν και «έκαψαν» τους αρχηγούς της «Θύρας 7» Ιωσήφ Αντιζά , Μάριο Χανδρινό, Πέτρο Κιάτο και άλλους εφτά υπαρχηγούς.

 

Ετοίμαζαν 12.872 σφαίρες και 8.523 κροτίδες για το "Χριστός Ανέστη" - Συλλήψεις στο Ρέθυμνο για εγκληματική ομάδα - Δείτε εικόνες με τις σφαίρες .


Πασχαλινή "καραβιά" λαθρομεταναστών νότια της Κρήτης


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Τον φτύνουν και νομίζει οτι ψυχαλίζει.


 

Του χάλασαν τη φιέστα και  βγήκε ο ναζί από μέσα του. Για κάθε διαμαρτυρία του λαού απαντά: Έχω πάρει μόνος μου 68.000 σταυρούς. Και τι σημαίνει αυτό ρε καραγκιόζη.......επειδή βρέθηκαν 68.000 μαλάκες έχεις το δικαίωμα να τα κάνεις όλα πουτ@να; Τι πίστευε ο Άδωνις; Ότι τα ανθρωπάκια δε θα απαντήσουν; Ότι θα τον φοβηθούν; Τα ανθρωπάκια& σου απάντησαν Άδωνι. Και τώρα τους φοβάσαι εσύ. Γιατί τα ανθρωπάκια νοιάζονται για τη δημόσια υγεία και  εσύ για την καρέκλα σου. Τα ανθρωπάκια θα σε ρίξουν.

 

Άδωνις: Αδιανόητη επίθεση σε εργαζόμενους που τον αποδοκίμαζαν – «Ανθρωπάκια, ελάτε αν έχετε τα κότσια»(video)


 

 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΟΧΟ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Πάλι βγήκε το δεκανίκι να στηρίξει τον Κούλη

 Μονάχα η χλεύη και η περιφρόνηση του αξίζουν...... Όταν ο Καρατζαφέρης μιλάει για ήθος είναι σαν να μιλάει ο Κούλης για πάταξη της οικογενειοκρατίας θ Τσίπρας για ειλικρίνεια και εντιμότητα κι ο Κασσελάκης για ανδρισμό !

 

 Ο Καρατζαφέρης ξεμπροστιάζει τον Βελόπουλο και τον Κασσελάκη .


Για να γίνει κάποιος αρχηγός πρέπει να έχει τα συστατικά του Π.Ε.Χ.Η.: Παιδεία, Ευφυΐα, Χαρακτήρα, Ηθος. Όλα αυτά τα έχει ο... Φίλιππος Καμπούρης για αυτό τον έκανα αρχηγό.  Ο Βελόπουλος έχει το ένα από αυτά, την ευφυΐα. Δεν έχει τα άλλα, ως εκ τούτου δεν κάνει γι’ αυτό τον ρόλο,

 

Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δανίκα: «Έχω μια ατάκα για όλα τα παιδιά μου»


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...