Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025

Μην δημιουργήσουμε τώρα και του Αλβανού ...κατάθλιψη

Ο Μουσταφά Τασκιράν, 48 ετών, κέρδισε σε πρώτο στάδιο στο Ανώτατο Δικαστήριο, με τον δικαστή να αποφαίνεται υπέρ του. Η απόφαση ήρθε λίγες μέρες πριν ο ίδιος παραδεχτεί ότι καταδίωξε και απείλησε να σκοτώσει γυναίκα με μαχαίρι.

Ο καταδικασμένος ισχυρίστηκε ότι το ηλεκτρονικό βραχιολάκι του προκάλεσε “έντονη σωματική και ψυχική δυσφορία” λόγω του βάρους και της ενόχλησης που του προκαλούσε και τον έκανε “καταθλιπτικό” και ενδέχεται να λάβει οικονομική αποζημίωση.

Ο Τασκιράν έχει διαπράξει 54 αδικήματα σε διάστημα δέκα ετών, αφότου του χορηγήθηκε άδεια μόνιμης διαμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1994. Καταδικάστηκε σε σχεδόν επτά χρόνια φυλάκιση για βιασμό το 2014, ενώ απέφυγε δύο φορές την απέλαση – μία το 2009 και μία άλλη το 2018, όταν οι τουρκικές αρχές ανακάλεσαν την ιθαγένειά του!

Στην Βρετανία του διεστραμμένου Στάρμερ, Τούρκος βιαστής διεκδικεί αποζημίωση επειδή το ηλεκτρονικό βραχιολάκι του δημιούργησε κατάθλιψη!

 

 

 

Αυτός είναι ο τουρκ - αλβαν - αληταράς, ο φονιάς... Το κτήνος...

 

 

Αποκτήνωση: Μέσα σε μόλις 11 δευτερόλεπτα, το 29χρονο τουρκ - αλβαν - αληταριό, χτύπησε 15 φορές (!!!) στο κεφάλι τον 58χρονο Έλληνα και... τον σκότωσε.

 


Συνεχείς αφίξεις στην Κρήτη – Τρεις νέες “καραβιές με 108 λαθρομετανάστες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...