Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΝΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ


Τη συνεργασία των, πραγματικά ανανεωτικών δυνάμεων, μέσα σε όλα τα κόμματα και την ίδια την κοινωνία, προκειμένου να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ από την Πάτρα, κάνοντας λόγο για "μεγάλο συναγερμό".
Όπως είπε ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος από τον πολιτικό κόσμο και τους κοινωνικούς φορείς απαιτείται μία νέα προσέγγιση της οικονομίας και της κοινωνίας. Πρόσθεσε ότι ο δρόμος της μικροκομματικής αντιπαράθεσης ή της συντεχνιακής διχόνοιας δεν είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. O κ. Δασκαλοπουλος κατέληξε λέγοντας ότι αν δεν τολμήσουμε να κοιτάξουμε από κοινού μπροστά, είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε αμετάκλητα πίσω. "Συνειδητοποιούμε πλέον ως κοινωνία, ότι η άκρατη κομματικοκρατία και η πελατειακή συναλλαγή δεν αποτελούν πλαίσιο ατομικής διασφάλισης, αλλά καθεστώς συλλογικής καθίζησης

Τι θέλει να μας πει ο κύριος «βιομήχανος» με το. (συνεργασία των πραγματικά ανανεωτικών δυνάμεων μέσα από όλα τα κόμματα) μήπως επειδή δεν είναι όλοι στα pay roll τους να γίνει κυβέρνηση με όσους είναι; «Προετοιμάζουν» για νέες αποστασίες, και υπερκομματικά δήθεν, «μαγειρέματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...