Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Τέρμα τα ψέματα και οι υποσχέσεις ….

30 χρόνια κάποιοι κοροϊδεύουν τους αγρότες.

ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ο ΑΓΡΟΤΗΣ σήμερα είναι φτωχότερος από ποτέ. Η ανεξέλεγκτη ακρίβεια και η λεηλασία του κόπου του, τον έχουν καθηλώσει στην απόλυτη φτώχεια.

Δεν είναι δυνατόν ένα λίτρο γάλα, που απαιτεί άπειρο κόπο και τεράστιο κόστος παραγωγής να κοστίζει το ίδιο με μια απλή εμφιάλωση νερού από μια οποιαδήποτε πηγή. Δεν είναι δυνατόν ένας αγρότης να χρειάζεται να πουλήσει δέκα κιλά βαμβάκι ή δέκα κιλά μήλα ή δέκα κιλά σιτάρι, για ν' αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα. Δεν είναι δυνατόν να πουλάς την ημερήσια παραγωγή γάλακτος μισού κοπαδιού, για να πάρεις ένα απορρυπαντικό.

Η υποτίμηση των αγροτικών προϊόντων έναντι των υπολοίπων προϊόντων γίνεται σε όλα τα επίπεδα αντιληπτή και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο κάθε αγρότης. Δεν χρειάζεται να είσαι "επιστήμονας" για να το καταλάβεις.

ΠΟΙΟΣ όμως και γιατί κοροϊδεύει κάθε χρόνο τον ¨Έλληνα αγρότη ;;;; Οι "όμορφοι" και οι "έξυπνοι" της Αθήνας είναι αυτοί που το κάνουν. Οι τεμπέληδες, που περνούν όλο τον χρόνο τους περιφερόμενοι στις καφετερίες του Κολωνακίου. Όλοι αυτοί που περιμένουν πως και πώς να έρθει η ώρα της σοδειάς για να πάνε στις επαρχιακές "αποικίες", στην ΘΡΑΚΗ, ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, για ν' αρπάξουν τζάμπα τα προϊόντα των αγροτών. Όλοι αυτοί δεν είναι “τυχαίοι“. Στην πραγματικότητα είναι οι ΜΕΓΑΛΟΙ χορηγοί των μεγάλων κομμάτων της Αθήνας .

Όλο το άρθρο εδώ http://www.eamb.gr/new_text/agrotika.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...