Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Οι Παπανδρέου τα κονόμησαν από την πώληση των ναυπηγείων




Οι οικογενειακές μπίζνες- κομπίνες της οικογένειας Παπανδρέου, που ετοιμάζονται και κάνουν της καβατζα τους για να έχουν να ξεκοκαλίζουν στην εξορία, δεν έχουν τελειωμό. Ξέροντας ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να φύγουν νύχτα από την χώρα, έχει μπει σε φουλ δραστηριότητα ο πρωθυπουργικός αδελφός Νικολάκης για να γεμίσει το..ταμείο. Αυτή την συγκεκριμένη δραστηριότητα όμως του Νίκου, (δέστε το κατατοπιστικό βίντεο, ακριβή ρόλο του στην πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά) δεν την ξέραμε και την μάθαμε απ’ αυτά που είπε ο Βασιλάκος ,και στα υπόλοιπα που πρόσθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ, Π. Καμένος, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή. Ο απερχόμενος Διευθυντή Εξοπλισμών Βαγγέλη Βασιλάκος όταν εγκατέλειπε την καρέκλα του –είναι στέλεχος της Ν.Δ και το διατήρησε για μεγάλο διάστημα το ΠΑΣΟΚ- έριξε βόμβες. Αναφερόμενος σε συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας Π. Μπεγλίτη στο «Βήμα» ο οποίος μιλώντας για τις λεγόμενες αμυντικές δαπάνες είχε πει επί λέξει: «Κάποιοι πλούτισαν εκτός και εντός Πενταγώνου», ο Βασιλάκος, τόνισε «Ζητάτε από τον κ. Μπεγλίτη να σας πει ποιοί πλούτισαν. Εγώ ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν έχει καμία σημασία να τα πω. Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους εξοπλισμούς. Είναι παθογένεια»!!!! Τώρα μαθαίνουμε ότι πίσω από το κόλπο ήταν ο μποέμ και ανέμελος κουλτουριάρης πρωθυπουργικός αδελφός ΝΚΟΛΑΚΗΣ. Είναι όπως λέει και ο λαός, το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Έχουν πάρει πολλά μαθήματα από τον… μπαμπά και την…μαμά.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ δεν μαζεύουμε όλοι μαζί με εξοπλισμό και να μπουκάρουμε μέσα στην ΒΟΥΛΗ και να ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ όλα τα πράσινα σκουλήκια μαζί με τα δεκανίκια τους ξέρετε ποια εννοούμε , την ώρα που συνεδριάζουν όλοι μαζί , ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ θα είναι πλέον αργά και κανείς μας δεν θα Ξέρει τι μας περιμένει και που θα πάει αυτή η κατάστασης που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΑ ΤΟΥ.
ΑΝ αυτά τα πολύ σκληρά μέτρα τα πέρναγαν σε άλλες χώρες θα μπουκάρει μέσα ο λαός στα κοινοβούλια τους και θα τους είχαν ήδη εκτελέσει .
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ;;;;;;
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ;;;;;;;;;
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ;;;;;;;
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ίχνος, χθες έβλεπα Γεωργίου στο extra3. Στα διαλλείματα ξέρεις τι διαφημίσεις έπαιζε;;;; Τους ΡΟΤΑΡΥ! ΡΟΤΑΡΙΑΝΣ! Να ενισχύσουμε έλεγαν το έργο τους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...