Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η αφίσα του ΛΑ.Ο.Σ που δεν είδαμε ..ποτέ



Είχε απειλήσει την κότα τον Καρατζαφέρη η Siemens και του κατέβασε την αφίσα που αναφερόταν σε αυτήν. Εμείς όμως ξέρουμε ότι δεν ήταν αυτό, αλλά του έστειλε το μήνυμα ότι «κοίταξε να δεις σαν πολλά τα κάνεις. Μην σου βγάλουμε τα άπλυτα γιατί την… έβαψες». Έτσι …χάθηκε η αφίσα και …ζωή σε σας.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΣΗΜΕΝΣ Α. Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (οδός Αρτέμιδος αρ. 8) και εκπροσωπείται νόμιμα

ΠΡΟΣ

To πολιτικό κόμμα ΛΑΟΣ που εδρεύει στην Καλλιθέα Ατικής Καλλιρόης 12, και εκπροσωπείται νομίμως από τον πρόεδρό του Γιώργο Καρατζαφέρη.

Δείτε εδώ την συνέχεια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ δεν μαζεύουμε όλοι μαζί με εξοπλισμό και να μπουκάρουμε μέσα στην ΒΟΥΛΗ και να ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ όλα τα πράσινα σκουλήκια μαζί με τα δεκανίκια τους ξέρετε ποια εννοούμε , την ώρα που συνεδριάζουν όλοι μαζί , ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ θα είναι πλέον αργά και κανείς μας δεν θα Ξέρει τι μας περιμένει και που θα πάει αυτή η κατάστασης που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΑ ΤΟΥ.
ΑΝ αυτά τα πολύ σκληρά μέτρα τα πέρναγαν σε άλλες χώρες θα μπουκάρει μέσα ο λαός στα κοινοβούλια τους και θα τους είχαν ήδη εκτελέσει .
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ;;;;;;
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ;;;;;;;;;
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ;;;;;;;
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ;;;;;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...