Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ λέγεται το …κροκοδείλιο λαμόγιο;



"παράνομα σε ιδιωτική κλινική στελέχη του ΕΣΥ" με πρώτο τον γνωστό συνδικαλιστή"καριέρας του ΠαΣΟΚ Θεοδοσάκη Κυριάκο, μέλος της ΠΟΕΔΗΝ.

Παράνομη εργασιακή σχέση με ιδιωτική Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ηρακλείου, καθώς συμμετέχουν σε επεμβάσεις καρδιάς έχουν εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, δηλαδή μέλη του ΕΣΥ, ενώ ο ένας από αυτούς είναι γνωστός συνδικαλιστής.

Τα ονόματά τους βρίσκονται στη λίστα των επαγγελματιών υγείας που απαρτίζουν ιατρική ομάδα του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Ιατρικού Κέντρου με την επισήμανση ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δεν εργάζονται σε κλινικές του ΕΣΥ, κάτι βέβαια που είναι αναληθές.

Η συνεργασία αυτή, την οποία απαγορεύει σαφώς η ελληνική νομοθεσία, και σε αυτή την περίπτωση, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα έπρεπε να παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όχι μόνο γιατί εργάζονται παράνομα και εκτός ΕΣΥ, αλλά και γιατί δήλωναν ψευδώς στο ιδιωτικό θεραπευτήριο ότι δεν έχουν σχέση με το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

http://www.patris.gr/articles/192078?PHPSESSID=bljl411i7v3u3ekg88ftnblap6

Από έγγραφο του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ το οποίο υπογράφει ο Διοικητικός Δ/ντής κ.Σταυρουλάκης Κων/νος, προκύπτει ότι την καρδιοχειρουργική ομάδα του θεραπευτηρίου απαρτίζει μεταξύ των άλλων και ο κ. Θεοδωσάκης Κυριάκος, τεχνολόγος εξωσωματικής κυκλοφορίας..

Και ασφαλώς για να μην μασάμε τα λόγια μας το παραπάνω άρθρο της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» «φωτογραφίζει» τον γνωστό συνδικαλιστή καριέρας του ΠαΣΟΚ Θεοδοσάκη Κυριάκο, και μέλος της ΠΟΕΔΗΝ .

Είναι ένας από αυτούς που έβγαιναν στις τηλεοράσεις και φώναζαν με κροκοδείλια δάκρυα για τις παρανομίες των ... άλλων? Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...