Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ααααχ..ρε…. Κίμωνα .Που πήγες και΄μπλεξες




Στα δικαστήρια αναμένεται να είναι η επόμενη συνάντηση ανάμεσα στον Κίμωνα Κουλούρη, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, και τον επιχειρηματία, Θεόδωρο Νάνο. Ο τελευταίος μάλιστα, έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Νίκο Παπανδρέου! Αιτία, ένας έντονος διαπληκτισμός που σημειώθηκε σε εστιατόριο της Φιλοθέης μεταξύ ενάγοντα και εναγόμενου. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά του ο, Κίμων Κουλούρης, μια και είχε γνωρίσει στο παρελθόν τον κ. Νάνο, θεώρησε σκόπιμο να τον χαιρετήσει. ο επιχειρηματίας όμως τον… «στόλισε» κανονικά, χρησιμοποιώντας χυδαίους χαρακτηρισμούς, και κινήθηκε εναντίον του πρώην βουλευτή, απειλώντας την σωματική του ακεραιότητα…
Ο κ. Νάνος κάλεσε ως μάρτυρα υπεράσπισής του τον Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος στην ένορκη βεβαίωσή του, αναφέρεται στην προσωπική φιλία χρόνων που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με τον κ. Νάνο, εξαίροντας τη δράση του στο ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό του μέλος, «ξεχνώντας» τον φανατικό «Ανδρεϊκό», Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος υπήρξε ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά μέλη του ΠΑΣΟΚ που επί 20 συναπτά έτη εκλεγόταν με το ψηφοδέλτιό του. Σύμφωνα δε, με τα λεγόμενα του υιού Παπανδρέου, ο υβριστής κ. Κουλούρης πήρε σβάρνα και τη δική του οικογένεια.. Έτσι λοιπόν, προσβεβλημένος ο Νικολάκης που καταφέρθηκαν δημόσια εναντίον της οικογένειάς του, όπως ισχυρίζεται ο Νάνος, πήρε ως προσωπική υπόθεση την υπεράσπιση του φίλου του επιχειρηματία.

Τον κο Νάνο, όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω θα τον… βρεις. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της «INTRASOFT» και είναι μέτοχος της «INFOTAINMENT AE», της «ΕΞΠΕΡΝΕΤ», της «FORM and NORMS» και της «ΔΙΕΚΑΤ». Επίσης, εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «Αξία» ενώ έχει διατελέσει υποδιευθυντής της εφημερίδας «Εξόρμηση». Είναι πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΙΜΙ» με εμπλοκή σε έργα αποναρκοθέτησης εμπολέμων περιοχών σε Βοζνία- Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Λίβανο κλπ., με ανάθεση από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...